Μετάβαση στο περιεχόμενο

DKN

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

DKN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η συμβολαιογράφος υποθέτο πως συμφονα με τα λεγόμενα του ιδοκτητη και τα δικα μου ειπε οτι ειπε! Μυρι τι ακριβός εννοεις να ερευνίσω το ιδιοκτησιακο???
  2. Χαιρετώ και πάλι αφού λύθηκε το ζήτημα με το νερό όπως ίσως να διαβάσατε στην προηγούμενη καταχώρηση μου έχω τώρα το δίλημμα της τακτοποίησης ή όχι του χώρου! Πρόκειται για μία ημιυπόγεια αποθήκη με WC. Μετά από μία κουβέντα που είχα με την συμβολαιογράφο μου είπε «γιατί να την τακτοποίησης??? Είναι νόμιμη!» Ισχυρίστηκε πως λόγου κλήσης εδάφους η πρόσοψη της δεν είναι μπαζωμένη (το συγκρότημα όπου βρίσκεται η αποθήκη με δύο ορόφους από πάνω της βρίσκεται σε οικόπεδο με αρκετά μεγάλη κλήση) άρα δεν μπορεί η πολεοδομία να σου επιβάλει να μπαζωθεί. Το ερώτημα μου είναι, ποιο το όφελος από μία τακτοποίηση και ποια η χασούρα π’ερα από το κόστος τακτοποίησης? Τι έχω να κερδίσω τελικά??? Ίσως αργότερα αν θελήσω να προβώ σε κάποια αγορά άλλου ακινήτου ζητώντας δάνειο να προσμετρηθεί ενώ έτσι όχι??? Να σημειώσω εδώ πως το ημιυπαίθριο της κατοικίας μου τον έχω τακτοποιήσει!
  3. σε ευχαριστουμε πολυ για την απαντηση σου! δευτερα πρωι πρωι το εχω στο προγραμμα να παω απο στο Δήμο να δω τι παιζει! Όλα καλά τεληκά με το νερό!!!
  4. ο ιδιοκτητης μου ειπε...πως νερό έχει...οταν του ζητησαμε λογαριασμο ...ειπε... ε δεν ερχοταν λογαριασμος...νερό εχει ρολοι εχει...λογαριασμοι δεν ερχοταν.... παραθαλασσιο χωριο....τι περιμενεις... τωρα , αν σε περιπτωση εχει γινει μπερδεμα, υπο αυτες τις συνθηκες.... με συμβολαια οπου αναγραφεται ως υπόγειο....μπορω να πάρω νερό???????????
  5. ΌΧΙ γιατι ΠΟΤΕ δεν εχει λογαριασμός....συμφωνα με τα λεγομενα του Κυρίου!!! Ρολόι για το συγκεκριμενο υπάρχει...λογαριασμός δεν του εχει ερθει... αυτο που με ενδιαφερει περισσότερο είναι αν μπορεί να υδροδοτηθεί ενας υπόγειος (ημιυπόγειος) χώρος χαρακτηρισμένος ως αποθήκη???
  6. Γεια σας, Έχω ένα «πρόβλημα» το οποίο με απασχολεί από χθες και επειδή μέχρι την Δευτέρα που θα μπορέσω να πάω στην υπηρεσία ύδρευσης θα σκάσω είπα να απευθυνθώ σε εσας εδώ στο φόρουμ μπας και μπορέσετε να μου απαντήσετε στα ερωτήματα μου! Το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Πρόκειται να προβώ στην αγορά ενός ημιυπόγειου χώρου χαρακτηρισμένο ως αποθήκη η οποί δεν επικοινονεί με το υπόλοιπο οίκιμα εσωτερικά, με σκοπό την τακτοποίηση και κύρια χρήση. Η αποθήκη αυτή είναι το υπόγειο (ημιυπόγειο) μιας διώροφης μεζονέτας (υπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος), η δε μεζονέτα είναι η μεσαία από της 3 οι οποίες και όλες εφάπτονται. Η αποθήκη αυτή ηλεκτροδοτείτε με δικιά της παροχή (μετρητή) και λογαριασμό ο οποίος έρχεται κανονικά και τον οποίο έχω δει. Ως εδώ όλα καλά. Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στα διαδικαστικά και χωρίς να έχω καταθέσει τα χαρτιά που μου υπέδειξε η συμβολαιογράφος στην εφορία για τον φόρο μεταβίβασης, σε μία κουβέντα που είχα με τον τώρα ιδιοκτήτη μου ανέφερε πως ενώ υπάρχει υδρόμετρο που αντιστοιχεί στην αποθήκη και άλλο ένα για ισόγειο και 1ο όροφο, δεν έχει λάβει ποτέ κάποιο λογαριασμό για να πληρώσει κάποια πάγια χρέωση μιας και ο χώρος από τότε που κατασκευάστηκε δεν χρησιμοποιήθηκε (1993)! ????????????????????:confused: Μου είπε «θα πρέπει απλός να κάνεις αίτηση σύνδεσης»! Η ερώτηση μου είναι πως είναι δυνατόν να έχει μετρητή αλλά να μην του έρχεται λογαριασμός! Και το σημαντικότερο για μένα θα μπορέσω να πάρω ΝΟΜΙΜΑ νερό???? Το δικαιούμαι η όχι? Να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως στην αριστερή και δεξιά μεζονέτα οι οποίες εφάπτονται της μεσαίας οι αποθήκες είναι ανεξάρτητες και κατοικούνται από άλλους! Θα σας είμαι ευγνώμον για ‘όποια άποψη/βοήθεια! Δεν με ενδιαφέρει κάποιος «πλάγιος» δρόμος αλλά ο νόμιμος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.