Μετάβαση στο περιεχόμενο

MitsMitsos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MitsMitsos

  1. Εχω κατασκευασει περιπου 50 δοκιμια με διαφορες κατηγοριες σκυροδεματος. Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που μου εξηγειται και σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
  2. O σκοπος της πτυχιακης ειναι να συγκρινω την αντοχη της εξολκευσης του δοκιμιου με αυτην του συμβατικου κυβικου δοκιμιου <απλη δοκιμη θλιψης στην συσκευη πρεσας> για να διαπιστωσω κατα ποσο την προσεγγιζει. Τα αποτελεσματα απλα τα θελω για να τα συγκρινω με τα δικα μου γιατι τον ελεγχο τον κανουμε πρωτη φορα.
  3. Ευχαριστω για την απαντηση. Θα ηθελα να ρωτησω επισης ποιες μεθοδοι ειναι ημι-καταστροφικες εκτος απο την πυρηνοληψία και που θα μπορεσω να βρω αποτελεσματα εξολκευσης. Εχω ρωτησει σε 2 ιδιωτικα εργαστηρια αλλα δεν εχουν κανει δοκιμες εξολκευσης. Εψαξα και στο google αλλα τα αποτελεσματα ειναι για εμπηξη με ειδικα πιστολια ενω στην πτυχιακη που κανω τους ηλους τους τοποθετησα σε νωπο σκυροδεμα. Επισης ρωτησα και στην ελληνικη εταιρια μη-καταστροφικων ελεγχων αλλα και εκει κανουν εμπηξη με ειδικα πιστολια. Και παλι ευχαριστω για την απαντηση.
  4. Καλησπερα συναδελφοι. Επειδη κανω μια πτυχιακη με θεμα εξολκευση του ηλου και υπερηχους για την εκτιμηση του σκυροδεματος θα ηθελα να ρωτησω αν και οι 2 αυτες μεθοδοι ειναι στους μη-καταστροφικους ελεγχους γιατι ο καθηγητης μου, μου λεει οτι η εξολκευση ειναι ημι-καταστροφικη μεθοδος <semi-destructive> και εχω φαει το google και δεν μπορω να βρω ημι-καταστροφικες μεθοδους. Αν μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο το θεμα γιατι εχω μπερδευτει αρκετα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.