Καλησπέρα & καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέο μέλος εδώ και η ιδιότητά μου δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό αντικείμενό σας, αλλά είμαι νέος κάτοχος επιχείρησης και έχω κάποιες ερωτήσεις να σας θέσω πάνω στο ίδιο θέμα που προαναφέρεται.
Προσπαθώ να ανοίξω ένα Catering από επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με ΚΑΔ 56.21.19.01 που αναφέρεται ως "Υπηρεσίες Τροφοδοσίας & Συνεστιάσεων Σε Επαγγελματικούς Χώρους".
Το ερώτημά μου είναι:
Αν δεν θέλω να έχω χονδρική πώληση και κατ'επέκταση να μην κόβω τιμολόγια, γνωρίζω ότι δεν χρειάζομαι ειδική άδεια απ'το τμήμα βιομηχανίας. Υπάρχει όμως κάποιος περιορισμός λόγο ΚΑΔ?
Δηλαδή, λόγο ΚΑΔ (που δεν βρίσκω την ανάλυσή του πουθενά στο διαδίκτυο) θα πρέπει να συμπεριλάβω και το κομμάτι της χονδρικής ή μπορώ να το αποφύγω και μαζί μ'αυτό την όλη διαδικασία του "Βιομηχανίας"?
2. Εάν εν τέλη δε χρειάζομαι το βιομηχανίας, από πού βγαίνει η άδεια?
Να σημειώσω ότι σε μελέτη που έγινε, δεν ξεπερνώ τις ενεργειακές απαιτήσεις που ζητάει το βιομηχανίας.
Φιλικά,
Βασίλης.