Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασιλειος Μαυροματης

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Βασιλειος Μαυροματης

  1. καλημέρα στο φορουμ, έχω μια δύσκολη υπόθεση στο αγρόκτημα Αμμουλιανής στην περιοχή αλυκές. ειναι 5390 τ.μ κληροτεμαχιο το οποίο σύμφωνα με το ΓΠΣ εμπίπτει στις χρήσεις γης ΠΕΠΔ - τουρισμός αναψυχή (3) που σημαίνει οτι ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ εως 30 κλίνες.. το ωραίο έρχεται με την Π.Δ του 1991 για τουριστικές εγκαταστάσεις το οποίο αναφέρει ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ 10000 τ.μ οποτε ο πελάτης μου εχει ενα γεωτεμαχιο 100 μετρα απο την θαλασσα που πρακτικά ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ καθώς δεν μπορεί να χτίσει τιποτα .... Ισχύει αυτο το πραγμα ? Ευχαριστώ
  2. Καλημερα, Σχετικά με την συζήτηση,εγω και ο αδερφός μου τελειώσαμε το ΤΕΙ Σερρών και τωρα ο ενας σπουδάζει στο university of Denmark στο τμήμα urban planning, ενώ εγώ τελείωσα μεταπτυχιακό στο UCL στο τμήμα Geomatic Eng.οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα να σε δεχτούν θελω να πιστεύω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.