Μετάβαση στο περιεχόμενο

jokos_31

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jokos_31's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλα εννοειται...Αλλα δεν εχω καποιον γνωστο εκει ετσι αναγκαστικα θα παω Γερμανια και οταν κατσει κατι Καναδα θα φυγω... Απλα μηπως ξερει καποιος τι χαρτια χρειαζεται να εχω για να κανω αναγνωριση του πτυχιου στην Γερμανια?
  2. Λοιπον εχει ερθει η ωρα να φυγω και εγω απο Ελλαδα... 1)Για αρχη θα παω Γερμανια μιας και εχω τον αδερφο μου εκει και θα εχω ενα μερος να μεινω... Εχω να κανω μια ερωτηση για εκει, ειμαι μηχανολογος μηχανικος ΤΕ τι χρειαζεται να εχω μαζι μου για να κανω αναγνωριση πτυχιου? 2)Επισης εχω και work permit για Καναδα, απο το internet θα μπορεσω να βρω δουλεια η θα χρειαστει να παω εκει?
  3. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα... Υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτη την περιοδο???
  4. Ποιο προγραμμα ειναι αυτο???Μπορειτε να δωσετε καποιο link???
  5. Λοιπον εχω παρει πτυχιο απο ΤΕΙ εχω τελειωσει με τον στρατο και δεν εχω δουλεια...Επειδη καθομαι και δεν εχω τι να κανω τωρα ειπα να παω να δωσω για Αγγλικα και Υπολογιστες μπορει καποια στιγμη να βγαλει κατι το ΑΣΕΠ και να χρειαστουν... Για Αγγλικα θα παω να δωσω το TOEIC απο οτι ξερω μετραει στο ΑΣΕΠ,σωστα??? Για ποσο κραταει το Τoeic??? 2 χρονια η παραπανω??? Για υπολογιστες πηγα ρωτησα για ECDL σε ενα φροντιστηριο και μου ειπαν οτι δινουν ενα ICP εκει,σε ενα αλλο το Cambridge...Eιναι το ιδιο??? Αυτο μετραει στο ΑΣΕΠ??? Να δωσω τις 3 ενοτητες η να τα δωσω ολα???Τι ζητανε ως συνηθως απο ΑΣΕΠ??? Για ποσο καιρο εχουν ισχυ??? Ευχαριστω...
  6. Σαν νεος μηχανολογος απο ΤΕΙ που ειμαι,που μπορω να ασφαλιστω???Μπορω βασικα να ασφαλιστω γιατι ειμαι και ανεργος...
  7. Kαι εγω αυτο το συμπερασμα εβγαλα απο αυτα που διαβασα...Οτο θελει Συστήμα Τοπικής Εφαρμογής... Οκ θα το ενημερωσω το προφιλ μου...
  8. Σε ενα Καφε-ψητοπωλειο που εχω πηγα στην πυροσβεστικη και μου ζητησαν αυτο"Tεχνικο Υπομνημα Φρυτεζας-Ψησταριας" εγω πρωτη φορα το βλεπω και οσους παλιους ρωτησα μου ειπαν οτι και αυτοι πρωτη φορα το ακουν...Μπορει καποιος να βοηθησει???
  9. Ψαχνω τεχνικες περιγραφες και συγκεκριμενα... 1. Τεχνικη περιγραφη συστηματος εισροων-εκροων και 2. Τεχνικη περιγραφη διαρροων Αν υπαρχει κατι δωστε λινκ...
  10. αυτο του Σελουντου το εχω αλλα πιο πολυ με εχει μπερδεψει ασε που νομιζω οτι ειναι πιο πολυ για θερμανση παρα για κλιματισμο.
  11. Πες μου στην 4Μ την σεορα που πρεπει να ακολουθησω τα φορτια τα βρηκα μετα πρεπει να παω σε fancoils σε αεραγωγους η στην ψυχρομετρια? Mπορω καπου να βρω ενα υποδειγμα μελετης?
  12. Γεια σας ειμαι φοιτητης και εχω ως θεμα πτυχιακης μελετη κλιματισμου αερισμου σε super market.Θα την κανω στο προγραμμα της 4Μ μπορειτε να μου πειτε ποια σειρα πρεπει να ακολουθησω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.