Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Geo Pas

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geo Pas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. shinobi πολύ καλά τα έργαψες.... Να προσθέσω τώρα κ εγώ κάτι.... Ας πούμε ότι ο εργοδότης δεν θέλει να μπλέξει με ΤΣΜΕΔΕ γιατί είναι "παραδοσιακός" τύπος και πιθανόν φοβάται μην πληρώσει περισσότερα( Δεν ξέρω τελικά αν όντως είναι περισσότερα για ΤΣΜΕΔΕ) . Αν του προτείνουμε εμείς να δουλέψουμε με μπλοκάκι, θα πρέπει να κάνουμε διοόρθωση ΚΑΔ στην εφορία και να βάλουμε , στο παράδειγμά μας το αντίστοιχο για σερβιτόρο ;;;;;;;; Γιατί με την δήλωση πχ που έκανα εγώ ως μηχανικός για ανοίξω γραφείο έχω βάλει μόνο σχετικά ΚΑΔ με το επάγγελμα.
  2. Το ξέρω ότι μπορεί να είμαι εκτός θέματος γι αυτό και σας ζητώ να μου απαντήσετε σε προσωπικό μήνυμα καλύτερα.... Αλλά επειδή βλέπω ότι θα έχετε μια καλή άποψη θέλω να την μοιραστείτε μαζί μου. Άνοιξα τώρα γραφείο και θα ασχοληθώ με μελέτες ενεργειακής απόδοσης, Η/Μ και φωτοβολταικών.... Θέλω να μου προτείνετε με ποια προγράμματα να εφοδιαστώ και από ποιά εταιρεία κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερα! Για να μην κάνουμε κ διαφήμιση σας ζητώ να μου απαντήσετε προσωπικά.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Tο πρόγραμμα ισχύει γενικά.... Σε ορισμένους νομούς δεν ισχύει γιατί έχουν πληρωθεί οι θέσεις.... Έχει περιορισμένο αριθμό , γι αυτό. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Και κάτι ακόμα εγώ θέλω να ασχοληθώ με μελέτες ενεργειακής απόδοσης , Η/Μ μελέτες και μελέτες φωτοβολταικών... Όσον αφορά τα προγράμματα να πάρω ολόκληρες τις σουίτες? Αν κάποιος χρησιμοποιεί 4Μ ή Ti-Soft ή όποιο άλλο μπορεί να μου πεί πιο συγκεκριμένα ποιά χρειάζονται??? και το ρωτάω αυτό για να μήν πάρω προγράμματα που μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσω ποτέ!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Όσον αφορά την έναρξη στην εφορία τι ακριβώς δηλώνω? Κατηγορίες μελετών? Θα πρέπει να ξέρω τα ΚΑΔ? Θέλω οπωσδήποτε συμβουλές σε αυτό. Γιατί πρόκειται να κάνω έναρξη σύντομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Γεια σας, Είμαι νέος μηχανικός και αποφάσισα να ανοίξω γραφείο μελετών. Θέλω συμβουλές για τα πράγματα που θα χρειαστεί να πάρω. Εκτός από έπιπλα-Η/Υ τί άλλο χρειάζεται ένας μηχανολόγος??? Θά έχω επιδότηση από τον ΟΑΕΔ οπότε θέλω να πάρω ότι θα μου χρειαστεί τώρα. Απο προγράμματα τι χρησιμοποιείται κυρίως...? Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
  6. και εδω τα ιδια.... παω για 3 μηνεσ ανεργοσ.... αλλα ετοιμαζομαι να ανοιξω γραφειο δικο μου τωρα μηπωσ κ καταφερω κατι..... γιατι για προσληψη καπου η συμβαση σε εταιρεια δεν παιρνει κανεισ... μονο λογια ακουω..... ειναι δυσκολα αλλα θα τα καταφερουμε..... δεν μασ παιρνει απο κατω!
  7. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας... Και κάτι ακόμα. Για την έναρξη στην εφορία υπάρχει περιορισμός τί ΚΑΔ θα δηλώσω? Μπορώ να δηλώσω ότι με ενδιαφέρει ?
  8. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω να κάνω τέτοιου είδους μελέτες.. Είμαι νέος μηχανικός και δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη στην εφορία. 1- Αυτές ανήκουν στην κατηγορία 27 Περιβαλλοντικές μελέτες? 2- Μπορώ ως νέος μηχανικός να κάνω τέτοιες μελέτες 3-Τι ενέργειες πρέπει να κάνω?? Σας ευχαριστώ πολύ . Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
  9. Έχω την εξής απορία.. Πρόκειται να εργαστώ σε δουλειά ως υπάλληλος άσχετο από μηχανικός για να βγάλω λίγα λεφτά μέχρι να βρω κάτι καλύτερο. Ο εργοδότης μπορεί να μου πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ ? Και το λέω αυτό διότι σαν υπάλληλο φαντάζομαι αυτός θα θέλει να με ασφαλίσει στο ΙΚΑ. Και αν τελικά με ασφαλίσει στο ΙΚΑ θα πληρώνω και το ΤΣΜΕΔΕ μόνος μου μετά?
  10. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα αυτό το θέμα φίλε cvlengnr αν μάθεις κάτι παρακαλώ πόσταρε εδώ να το δούμε!!
  11. Στο ΥΠΕΧΩΔΕ γράφει στα δικαιολογητικά: α.Έχω συμπληρώσει τετραετία /οκταετία/δωδεκαετία από του χρόνου Κτήσεως του Διπλώματός μου. β. Δεν τελώ υπό υπαλληλική σχέση οιασδήποτε μορφής : δηλ. είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν ανήκω στο ΔΕΠ.λέκτορας, επίκουρος κλπ. Δηλαδή μετά από 4 χρόνια θα μπορώ να πάρω άδεια μελετητή????? Εμένα γιατί μου ακούγεται παράξενο αυτό? Όσον αφορά τη συνεργασία το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συνεργαστώ με τον αδερφό μου ο οποίος είναι λογιστής....
  12. Γεια σας... είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός (Νέος). Έχω γραφτεί στο ΤΕΕ και έχω πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Θέλω να ανοίξω γραφείο μελετών.... Αλλά δεν έχω ιδέα πως να βγάλω μελετητική άδεια... 1]Πρέπει να έχω 3 χρόνια το πτυχίο για να την βγάλω? Που μπορώ να βρώ πληροφορίες; (κάποιο link θα με βοηθούσε πολυ) Επίσης βρήκα δουλειά κ με σύμβαση ορισμένου χρόνου... 2]Θα μπορώ να έχω και το γραφείο και να δουλεύω στην ιδιωτική εταιρεία ταυτόχρονα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.