Μετάβαση στο περιεχόμενο

pd

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Νέα Ιωνία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

pd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στο πλαίσιο των Η.Χ. κλπ το έχω εξαντλήσει το θέμα Aλέξανδρε αν θέλεις ρίξε μία ματία στο link http://www.minenv.gr/1/13/131/13108/g13108322.html Αρθρο 322 παράγραφος 2β. Ευχαριστώ.
  2. Το υπολειπόμενο τμήμα του κτιρίου εάν είναι κόκκινο έπρεπε ήδη να κατεδαφιστεί πριν την ανέγερση. Προφανώς το κατεδαφιστέο τμήμα είναι και μη κατοικήσιμο, και κακός κατοικούν άνθρωποι και δεν ανησυχείτε για την ασφάλειά τους. Όμως δεν πιστεύω εάν είναι όπως τα λέτε να κολλήσεις στην κατεδάφιση του τμήματος αυτού από το ΤΑΣ. Κίνδυνος υπάρχει μεγαλύτερος διότι στην άδεια ανέγερσης προφανώς δεν φαίνεται το κατεδαφιστέο και δημιουργείς υπέρβαση.
  3. HELP. Μήπως με έγκριση ΕΠΑΕ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. Γενική κοιτόστρωση πάνω σε κροκάλα 50-70 εκ. και περιμετρικό σύστημα αποστράγγισης. Όσο για την ακαμψία των πεδιλοδοκών μπορεί να την πετύχεις με περιμετρικά τοιχία για την υπερύψωσης. Προσοχή στο καλούπωμα όχι «τρυπόξυλα». Τέλος για κερασάκι βάλε σταγανοποιητή μάζας μέσα στο μπετόν.
  5. Για φέρουσα τοιχοποιία δεν μετράει στην δόμηση. για την κάλυψη δεν αναφερεται τίποτα. Στο http://www.minenv.gr/1/13/131/13108/g13108322.html Αρθρο 322 παράγραφος 2β. : Ως μη στεγασμένος (υπαίθριος) χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί: ι) ακάλυπτο οικόπεδο το οποίο διατίθεται αποκλειστικά για στάθμευση αυτοκινήτων. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να διατίθεται για στάθμευση το σύνολο της επιφάνειας του οικοπέδου, με εξαίρεση τις προβλεπόμενες από το ρυμοτομικό σχέδιο στοές ή προκήπια, ιι) ακάλυπτος χώρος του οικοπέδου που ανεγείρεται το κτίριο. Στην περίπτωση αυτή το μέγιστο ποσοστό της συνολικής επιφάνειας του οικοπέδου που επιτρέπεται να καλυφθεί από το κτίριο και το χώρο στάθμευσης, ορίζεται κατά 10% μεγαλύτερο του επιτρεπομένου και μέχρι 80% κατ' ανώτατο όριο και σε περίπτωση εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 253 το ανώτατο όριο ορίζεται σε 90% ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ??????????
  6. Σε περιοχή όπου ορίζεται η επιτρεπόμενη κάλυψη 25% υπάρχει κάποια διάταξη εκτός των χαμηλών κτιρίων (έχω Η=9.00 m συμπεριλαμβανομένης της στέγης) ώστε να υπερβώ την κάλυψη. π.χ. φέρουσα τοιχοποιία ? Βιοκλιματικό σπίτι ? Γκαράζ στον ακάλυπτο ? Πως μπορώ να υπερβώ την κάλυψη? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.