Μετάβαση στο περιεχόμενο

president Sofia

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by president Sofia

  1. ούπς... δηλαδή στην περίπτωσή μου που στον όροφο έχω 2 ιδιοκτήτες, πρέπει να το δηλώσουν και οι 2 ως ξεχωριστή δήλωση ή αρκεί να κάνει ο ένας δήλωση και να δώσει συναίνεση ο άλλος? Επίσης κάπου είχα διαβάσει οτι πιθανόν με μια δήλωση να μπορεί ο ιδιοκτήτης να εντάξει παραπάνω απο 1 ιδιοκτησία που βρίσκεται στο ίδιο κτίσμα. Δεν ισχύει?
  2. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και εγώ προς τα εκεί καταλήγω παρά το οτι ο "πελάτης" θέλει να κάνει μεταβίβαση στο παιδί του. Να πάω με διαμερισμάτωση για αρχή για κάθε ιδιοκτήτη που κατέχει 2 διαμερίσματα καθ' ύψος και μετά ας προχωρήσει η συμβολαιογράφος στα επόμενα. Είναι βέβαια πιθανό να συμβεί αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές, να μη δεχθεί ο ¨πελάτης" και να βρεί άλλο μηχανικό που θα του δώσει βεβαιώσεις χωρίς τακτοποίηση.πληρώνοντας κάτι παραπάνω
  3. δηλαδή θεωρείς οτι θέλει οπωσδήποτε ρύθμιση και μετά έκδοση βεβαίωσης νομιμότητας για μεταβίβαση??
  4. καλησπέρα σας!! Έχω ένα θέμα που θέλω τη βοήθειά σας.. βάση οικ. αδείας έχουμε διόροφη κατασκευή με 2 ιδιοκτησίες/όροφο επιφάνειας 62 και 100τμ. Μετά από εμβαδομέτρηση προέκυψαν επιφάνειες 59 και 103τμ. Δηλαδή 3τμ απόκλιση, στο σύνολο ομως οκ. Το συμβόλαιο αναγράφει 55 και 107τμ. Αρχικά να ρωτήσω.. 1) αν με την απόκλιση των 3τμ δίνω βεβαίωση για μεταβίβαση?? 2) τι αποκλίσεις είναι ανεκτές? 3) αν χρειάζεται να γίνει δήλωση Ν.4178 για αλλαγή διαμερισμάτωσης 4) δεδομένου οτι οι 2 ιδιοκτησίες καθ' ύψος αφορούν τον ίδιο ιδιοκτήτη, γίνεται μια δήλωση ανά ιδιοκτήτη (Α-1, Β-1) και (Α-2, Β-2)?
  5. αν εκτός του πολιτικού μηχανικού υπάρχει και συνεργασία με τοπογράφο, υπογράφονται 2 συμφωνητικά ένα για κάθε μηχανικό ή μπαίνει μέσα στο ίδιο με ξεχωριστή αναφορά στην αμοιβή του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.