Μετάβαση στο περιεχόμενο

ISALOS

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ISALOS

  1. Το θέμα είναι ότι στο Κτηματολόγιο δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια πράξη παραχώρησης από τους παραπάνω ιδιοκτήτες. Ο Δήμος σε έγγραφα του ισχυρίζεται ότι όντως ο δρόμος είναι 2,5 μέτρα πάντα βάση του χάρτη διανομής. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι και όριο ΒΙΠΑ. Απαλλοτριώνοντας τον δεν αλλάζει και το όριο αυτό ?, επίσης στην οικοδομική άδεια του συγκεκριμένου κληροτεμαχίου γίνεται κτιριακή εγκατάσταση κατά παρέκκλιση.. και τέλος ο αγροτικός δρόμος καταλήγει σε αδιέξοδο (μπαζωμένο και ασφαλτοστρωμένο ρέμα)..
  2. Καλημέρα, Σε κληροτεμαχια διανομής με πλάτος αγροτικού δρόμου στα 2,5 μέτρα (όπως λεέι ο χάρτης διανομής) ο δήμος θέλει να κάνει διάνοιξη του αγροτικού δρόμου απαλλοτριώνοντας όμως μόνο τμήματα από δύο γήπεδα (αντικριστά) ισχυριζόμενος ότι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες έχουν αφήσει τμήματα των ιδιοκτησιών τους έτσι ώστε ο δρόμος έχει γίνει 5 μέτρα. ΣΗΜ. ο δρόμος καταλήγει σε μπαζωμένο ρέμα. Μπορεί να γίνει μία τέτοια μονομερής πράξη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.