Μετάβαση στο περιεχόμενο

clorium

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

clorium's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα φωτα σας παρακαλω. Εκτος σχεδιου 4000+m2. υπαρχει αποθηκη προ του 11(με αδεια κατεδαφισης). μια αδεια για δυο οικοδομες του 09 ομορες.η ολοκληρωση του σκελετου εγινε το 15.ο συμβολαιογραφος συνεταξε καθετη μετα απο προσυμφωνο του 14. η πολεοδομια δεν δεχεται τον τιτλο γιατι ζητα να ναι οι οικοδομες προ του 11. κολλησαμε στην αναθεωρηση αδειας. Αυθαιρεσιες σεν υπαρχουν.ουσιαστικα ζητα να καταργησουμε την καθετη
  2. Kαι τι τσιμεντο κατηγοριας επιλεγουμε? αντοχης 42.2 ή 32.5? χωρίς τέφρα όπως εχει προαναφερθεί και για το σκυρόδεμα? δεν βρισκω πουθενά κάποια αναφορά, παρα μόνο τις ιδιότητες των κονιαμάτων για τις στρώσεις csiv, csii .
  3. Κύριοι καλησπέρα. Ξεκινάμε την κατοικία μας σε εναμιση μηνα. ωραιες εποχές! τεσπα Η άδεια μας ειναι του 2009 για μονοκατοικία (ισόγειο και υπόγειο). δεν έχει προβλεφθεί γκαράζ στο υπόγειο, παράθυρα περισσότερα στο υπόγειο, μετατόπιση παραθύρων και κάποια νεα παράθυρα στο ισόγειο. θα γίνει μόνωση εξωτερική αντί της δικέλυφης και ενδοδαπέδια θέρμανση αντι των καλοριφέρ. για αυτές τις αλλαγές είπε η μηχανικός οτι κατα την εκτέλεση των εργασιών θα κάνουμε αναθεώρηση. άραγε πόσο να ναι το κόστος? για το γκαράζ ξέρω οτι θα απαιτηθεί και κάποια μελέτη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.