Μετάβαση στο περιεχόμενο

odysseas31

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

odysseas31's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά ο μετατροπέας αλλάχθηκε;; Γιατί αν τα πέταξε εκτός τότε όντως υποπτεύομαι πρόβλημα στα strings!!!!
  2. Αγαπητοί κύριοι, για το πρώτο ερώτημα του jsk: Ο μετατροπέας το συγκεκριμένο σφάλμα το βγάζει μετά από μελέτη των στοιχειοσειρών για 15 μέρες. Άρα δουλεύει. Συνεπώς συνεχίζει να δουλεύει και σου έχει το σφάλαμα σαν προειδοποίηση. Άρα αν απενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία (ανίχνευση σφάλματος στοιχειοσειράς) σβήνει και το σφάλμα. για τον Romano: Η ΔΕΗ δεν κάνει καμία χάρη. Απλά αποφάσισε να εφαρμόσει το πρότυπο και στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία (ίσως η SMA "την ζόρισε"). Τώρα αν πέσει μία φάση, ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να τις κόψει όλες και να κάνει τη δουλειά του. Εσείς σε οποιεσδήποτε τριφασικές εγκαταστάσεις έχετε δουλέψει, έχετε αφήσει ποτέ ενεργές τις άλλες δύο να δουλεύουν;Εγώ προσωπικά όχι και πάλι πριν πιάσω εννοείται βάζω πολυμετράκι. Γιατί σε ολοπολική απόζευξη ο μετατροπέας δεν έχει παρασιτική τάση. (πράγμα που δεν το έχετε καταλάβει) Τόσο δύσκολο είναι;;;
  3. Κύριοι, με προσοχή διάβασα όλα σας τα σχόλια και έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω: 1) Το πρόβλημα της παρασιτικής τάσης δημιουργήθηκε από τη στιγμή που η ΔΕΗ δεν εφαρμόζει το πρότυπο της, για την παραλαβή των έργων. Πουθενά δε μιλάει το πρότυπο της ΔΕΗ για μονοπολική η διπολική απόζευξη. Πολύ απλά η ΔΕΗ εφαρμόζει το ευρωπαϊκό πρότυπο (π.χ Γερμανία). Αν υπήρχε άλλο πρότυπο, ο κατασκευαστής θα προσάρμοζε το προϊόν στο εκάστοτε πρότυπο χώρας. 2) Με την καινούργια οδηγία της ΔΕΗ (παρεμβαλλόμενη αντίσταση στην κομμένη/κομμένες φάσεις) λύνεται το όλο θέμα χωρίς απολύτως κανένα επιπρόσθετο μηχανισμό επιτήρησης. Το θέμα είναι να λειτουργήσει επιτέλους σωστά μια δημόσια υπηρεσία και να ενημερώσει εγκαίρως τα μέλη της για τη νέα οδηγία ώστε να μην εφαρμόζουν άλλα αντί άλλων. 3) Όσον αφορά τον κίνδυνο του υπαλλήλου έχω να αναφέρω τα παρακάτω: 1) Ποιός βάζει το χέρι του χωρίς πρώτα να μετρήσει; 2) Πότε γίνεται συντήρηση τριφασικού δικτύου με μονοπολική η διπολική απόζευξη 3) Αν εφαρμοζόταν το πρότυπο κανονικά ποτέ δε θα γινόταν συντήρηση με μονοπολική ή διπολική απόζευξη. 4) Όσον αφορά την επιτήρηση του ρεύματος στοιχειοσειρών, που θέλετε να ξέρει ο καθένας αν οι στοιχειοσειρές σας σκιάζονται ή έχουν άλλο προσανατολισμό, ώστε να βγαίνει διαφορετικό ρεύμα άρα και αυτό το μήνυμα; Ο μετατροπέας δουλεύει κανονικά παρ όλα αυτα και το μόνο που απαιτείται είναι η απενεργοποίηση αυτής της παραμέτρου(επιτήρηση σφάλματος στοιχειοσειρών). Μην μπερδευετε λοιπόν τον κόσμο και τον παραπληροφορείτε όταν έχετε άγνοια!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.