Μετάβαση στο περιεχόμενο

stelioskoko

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stelioskoko

  1. Τι γειίωση μπορώ να κάνω σε μια οικοδομή που δεν έχει κανει θεμελιακή γείωση???
  2. Καλημέρα σας, εχω ενα Μ/Σ 1300κva και εναν βοηθητικό 75 kva. έχετε καμία απόψή για το τι φρεάτιο πρέπει να φτιάξω και τι μεγέθους διαχωριστης πρέπει να τοποθετήσω?
  3. Καλημέρα παιδιά κάνω μια συμπληρωματική μελέτη υγραερίου σε εστιατόριο. Έχω μία φριτέζα και 3 εστίες (πετρογκάζ). Μπορείτε να μου δωσετε αν έχετε εικόνα από εγκατάσταση τοπικής εφαρμογής. Οι φιάλες είναι προπανίου και βρίσκονται έξω, χρειάζεται Π.Φ? και PA 12 για έξω?. Και κάτι τελευταίο Σχηματική διάταξη για την εγκατάσταση υγραερίου υπάρχει? και τι ειδούς δοκιμές πρέπει να κανω για να είμαι σίγουρος???
  4. Η Μελέτη αρχικά είχε όλο το αγωγό υπόγειο (μαζί και την οπτική ίνα), στην πορεία προέκυψε ένα πρόβλημα με αποτέλεσμα 300μ να γίνουν υπέργεια.
  5. Κατά μήκος του αγωγού (υπέργεια ή υπόγεια) προβλέπονται φλάντζες, όργανα εξαεριστικά κτλ.), έχει κανενας υλικό ώστε να μπορώ να πάρω μια ιδέα??? μια αλλη ερώτηση. ο υπέργειος αγωγός προβλέπεται να τοποθετηθεί πάνω σε κάτι ''ψ'' από σκυρόδεμα θα υπάρχει πρόβλημα αν τοποθετησω και την οπτική ίνα σε 10cm απο τον αγωγό???
  6. Ο αγωγός αυτός ξεκινάει από ένα υπάρχον φράγμα και τα 300μ περίπου είναι υπέργεια και τα άλλα 2500μ είναι υπόγεια και καταλήγει σε ένα υδροηλεκτρικό σταθμό. Στο υπέργειο τμήμα η μονάδική κατασκευή είναι το υπάρχον φράγμα και μια αερογέφυρα που θα κατασκευάσουμε για να περάσει ο αγωγός.
  7. Παιδιά καλησπέρα, ξερετε αν θέλει αντικεραυνική προστασία σε υπεργειους μεταλλικους αγωγούς. Ενα μεταλλικό αγωγό 800mm που τα 300μ ειναι υπέργεια και τα υπόλοιπα υπόγεια και σμε αυτόν τρέχει και μεταλλικός σωλήνας που έχει την οπτική ίνα. Μπορείτε να με βοηθήσεται, έχετε κανενα υλικό??
  8. παιδια σωστε με...εχω παρει ενα τυροκομειο που εχει κανει μια προσθηκη χωρου και θελει να βαλει καποια μηχανηματα και να μπει στον αναπτυξιακο.ξερετε λεπτομερεις για τη διαδικασια?τεχνικο υπομνημα τυροκομειου εχει κανεις?
  9. Ευάγγελε είναι εύκολο να μου στείλεις και σε μένα αυτή την φόρμα? Ευχαριστώ. [email protected]
  10. γεια σας παιδια ξερετε που μπορω να βρω μια προτυπη τεχνικη περιγαφη ηχομονωσης για snak-bar Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.