Μετάβαση στο περιεχόμενο

annaG

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

annaG's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι πληκτρολογησα το αντικειμενο που θελω αλλα δυστυχως κανει μια μικρη αναφορα στη συγκολληση.ευχαριστω πολυ παντως. Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
  2. Θα αγκυρωσω οπλισμο.Αυτο το ξερω σιγουρα.Δυστυχως η ερωτηση δεν εχει αλλες πληροφοριες κ με εχει μπερδεψει.Παντως σε ευχαριστω.
  3. Εδω πρεπει να ρωτησω τον καθηγητη μου.δεν εχω σχεδιο.ειναι πολυ γενικη η ερωτηση δυστυχως.επιγραμματικα θα μπορουσες να μου πεις?ευχαριστω.
  4. Καλησπερα συναδελφοι.θα ηθελα να ρωτησω το εξης:Οταν εχουμε επιλεξει τη συγκόλληση ως τροπος αγγυρωσης συνδεσης των οπλισμων σε μια ενισχυση.Για να εξασφαλισουμε στοιχειωδως τη ποιοτητα της κατασκευης τι θα πρεπει να κανει ο πολ.μηχανικος κ τι δεν πρεπει να κανει ο τεχνιτης κατα τη διαδικασια αυτη.Σας ευχαριστω. Παρατηρήσεις: - Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. - Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική υποκατηγορία - Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και όχι γενικοί, περιγράφοντας έτσι στο μέγιστο, το περιεχόμενο της ερώτησης που επακολουθεί. Περιγραφές όπως "μια ερώτηση", "μια απορία","γρήγορη απάντηση", καλό είναι να αποφεύγονται. - Πρίν κάνουμε μία δημοσίευση, χρησιμοποιούμε την Αναζήτηση ώστε να δούμε εάν η απορία μας έχει απαντηθεί αλλού. - 2η παρατήρηση AnnaG.... Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
  5. Δεν μπορω να δωσω περισσοτερες διευκρινισεις στην ερωτηση γιατι δεν τη κατανοω πληρως.Ειναι αρκετα γενικευμενη κ θεωρητικη.ευχαριστω.
  6. Πλαστικη τεμνουσα ειναι η μεγιστη τεμνουσα που μπορει ποτε να 'δει' η κολονα γιατι δεν μπορουν να αναπτυχθουν μεγαλυτερες αντιστασεις σε ροπη στα ακρα μιας τυπικα αφορτιστης εγκαρσιας κολονας.οπως αναφερ8ηκες κ εσυ ακολουθει ο τυπος Μυπ.πανω+Μυπ.κατω/h κ Μυπ.=1.4Μονομ. για καθε κολονα.ελπιζω να εγινα σαφης.ευχαριστω.
  7. θα ηθελα να ρωτησω το εξης:με ποια ταξη μεγεθους πρεπει να συνυπαρχουν η διατμητικη αντοχη ως προς τη τεμνουσα ζητησησης κ τη πλαστικη τεμνουσα των υπ/των σε μια παλια οικοδομη μετα απο μια επαρκει ενισχυση σε διατμηση περιορισμενη στα υπ/τα κ γιατι?σας ευχαριστω. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και όχι γενικοί, περιγράφοντας έτσι στο μέγιστο, το περιεχόμενο της ερώτησης που επακολουθεί. Περιγραφές όπως "μια ερώτηση", "μια απορία","γρήγορη απάντηση", καλό είναι να αποφεύγονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.