Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elina86

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Elina86

  1. Κατάλαβα πως πρέπει να κινηθώ.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά
  2. Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίσω Αγγλία αλλά έχω ακούσει ότι από το 2012 τριπλασιάζονται τα δίδακτρα.Μου είπε κάποιος ότι αν πας από Αγγλικό πανεπιστήμιο στο Μετσόβιο θα σε βάλουν δεύτερο έτος και θα κουβαλάς και μαθήματα παράλληλα. Δηλαδή δεν συμφέρει από θέμα χρονών. Και έχω το εξής δίλλημα στο μυαλό μου.Η πάω Αγγλία και τελειώνω στην ώρα μου,ή έρχομαι εδώ και…Όσο για το Δοαταπ epic fail. Είναι τόσο ανάγωγοι που δύσκολα να σου απαντήσουν σε κάτι….
  3. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι παρόμοιο. Εγώ πήρα πτυχίο Βachelor το καλοκαίρι από Βρετανικό πανεπιστήμιο και σκέφτομαι να συνεχίσω τις σπουδές μου Ελλάδα .Αν αποφασίσω να εγγράφω στο Μετσόβιο για παράδειγμα, ξέρετε σε ποιο έτος θα μπω έχοντας πτυχίο 3ετους φοίτησης από Αγγλία ? Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω να ψάχνω . Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.