Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τάσος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Τάσος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πρόκειται να ρίξω μια εδαφόπλακα 4Χ6.5 για να κάτσει επάνω της ένα μεταλλικό προκατ της Glassart σε αγροτεμάχιο 10 στρεμμάτων εκτός σχεδίου πόλεως . Το κτήμα είναι της συζύγου μου . Είμαι ΑΤΜ ΕΜΠ αλλά δεν έχω ασχοληθεί με άδειες . Χρειάζεται άδεια ; Για την εδαφόπλακα πιστεύω ναι . Αλλά για το προκατ ; Να ζητήσω κάτι απο την glassart ; Κάποια συμβουλή για να κινηθώ ; Είμαι παντελώς άσχετος με τις όποιες διαδικασίες . Ένας συνάδελφος μου είπε ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να εγγραφώ στην οικεία πολεοδομία ;! Επίσης τι θα μου προτείνατε από συνδρομή για ηλεκτρονική νομοθεσία και ΓΟΚ με καλή δυνατότητα search ; Ευχαριστώ . Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Για ενα μεταλλικό προκατ της Glassart χρειάζεται άδεια και τι ; Θα τοποθετηθεί ως γενική αποθήκη σε αγρόκτημα εκτός σχεδίου πόλεως . Επίσης που θα με συμβουλεύατε να κοιτάξω για συνδρομή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες νομοθεσίας και ΓΟΚ ; Είμαι ΑΤΜ ΕΜΠ αλλά δεν έχω δουλέψει ελεύθερο επάγγελμα παρά μόνο σε εργοτάξια και τώρα πρέπει να φτιάξω τοπογραφικό στο δικό μου αγρόκτημα και πιθανόν να βγάλω άδεια για το glassart οπότε πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι . Οποιαδήποτε συμβουλή για να μπω σε μια σειρά είναι ευπρόσδεκτη .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.