Μετάβαση στο περιεχόμενο

solar5593

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

solar5593's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εκτιμας οτι καλωδιο με διατομη 75mm για τη προκειμενη περιπτωση ειμαι οκ?απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει καποιος τυπος ετσι?
  2. Παιδια εχει κανεις ιδεα πως υπολογιζουμε αυτη την διατομη? εχω 12 μπαταριες των 12V και εχω συστημα 48V.Προφανως στην διατομη δεν παιρνω υποψη μ πτωση τασης καθως η αποσταση μεταξυ των μπαταριων ειναι μικρη,σωστα? ευχαριστω
  3. Υπαρχει κανεις εκει εξω να με βοηθησει?
  4. Με λιγα λογια απλα τα παιρνω ετοιμα απο τον κατασκευαστη ?δεν υπαρχει τροπος να τα υπολογισω ετσι απλα..
  5. Παιδια ειμαι φρεσκος στα φωτοβολταϊκα και θα ηθελα να καταλαβω τι γινεται ακριβως με κατι που με βασανιζει καιρο τωρα. Εστω οτι εχουμε ενα panel με ισχυ αιχμης 210W, με Ιmp =11,5 A και Vmp=18,3V κανοντας απλα λοιπον το πολλαπλασιασμο εχω το 210 W.Επισης μας δινονται οι τιμες του Isc=12,1Α και Voc=19V.Μπορει καποιος να εξηγησει πως υπολογιζω με τα παραπανω στοιχεια την ταση και το ρευμα του panel (π.χ 12 V/6Α)???? Ευχαριστω!
  6. Συναδελφοι,να ρωτησω το εξης:Οταν ο ΔΕΣΜΗΕ ζηταει ''Δεσμευτική Προσφορά Όρων Σύνδεσης από τη ΔΕΗ'' θελει απλα το χαρτι που εχω παρει απο ΔΕΗ με θεμα ''Διατυπωση ορων συνδεσης? Δεν θα επρεπε να εχω καταλαβαλει τα χρηματα για την συνδεση με το Δικτυο ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.