Μετάβαση στο περιεχόμενο

thomasskoy

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

thomasskoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. thomasskoy

    Ρελέ

    1.σε αυτο το κυκλωμα το κατω μερος των ρελε θα γεφυρωσουμε το ρευμα? 2.αφινει την τελευταια βανα ανοιχτη που λενε?η πως μπορει να γινει?
  2. ΔΗΛΑΔΗ δεν εχουμε περιορισμους δε μετρα προσοψης δρομου κλπ?ειναι απολυτο οτι αν χαρακτισιρτει Γ.Γ.Υ.Π δεν χτιζεις με τιποτα.κατι διαβασα για μια τροποποιηση στα κορινθιακα νεα αλλα δεν το πολυκαταλαβα
  3. Eχουμε καποιο νεο με την χρηση γης υψιλης παραγογικοτητας.κατι ακουσα για τροπολογια με ορους οπως αν εχει δρομο πανω απο 22 μετρα μποστα κλπ?
  4. Σε οικοπεδο 4050 μετρα περιπου εκτος σχεδιου πολης, αλλα αρτιο και οικοδομησημο για αγορα μου ζητησαν πιστοποιητικο υψιλης παραγογικοτητας στον νομο κορινθειας.Στην περιπτωση που το χαρακτιρησουν γη υψιλης παραγογικοτητας τι μπορω να κανω? Εχω να ρωτησω το εξης μπορω να χτισω? αφου στο τοπογραφικο μου λεει αρτιο και οικοδομισημο μεχρι τωρα και 2ον αν με το καλο μπει εντος σχεδιου θα μπορει να βγαλει αδεια και να κτισει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.