Μετάβαση στο περιεχόμενο

danisii

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

danisii's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. http://www.energypress.gr/portal/res...0-c608f4efd44a .....η ισχύς των αιτήσεων για τη μέση και χαμηλή τάση ξεπερνά ήδη τα 2.250 MW και ειδικά στην περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης οι άδειες στα «σπάργανα» αφορούν σε 1.125 MW, που σημαίνει ότι «αν ένας μηχανικός της ΔΕΗ κατάφερνε να τις διεκπεραιώνει σε τρεις μέρες έκαστη, πράγμα δύσκολο, θα χρειαζόταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 25 χρόνια για να τα ολοκληρώσει»...... Αστείο το παραπανω παράδειγμα, καθως η ΔΕΗ δεν εχει εναν μονο υπάλληλο!, με αποτέλεσμα να ακυρώνει την σοβαρότητα του παραπάνω αρθρου, και να προκαλουνται υποψίες για τις προθεσεις του αρθρογράφου.!
  2. Εχει κανεις γνωμη για inverter Refusol 10K?(Αν εχει εγκαταστησει, αποδοση, λειτουργικότητα, ποιοτητα, αξιοπιστία κλπ) Σε σχετικο τεστ (PHOTON Laboratory June 2010) εχουν τον 11Κ Νο1, ο οποιος δεν πρεπει να κυκλοφορεί? Τελος ποια η εμπειρία σας (αν εχετε) με τον αντιπρόσωπο? σε θεμα ανταποκρισης, τεχνικής υποστηριξης, τεχνογνωσίας και ταχύτητας εξυπηρέτησης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.