Μετάβαση στο περιεχόμενο

elmecanico

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

elmecanico's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εργασία καταγραφής κτισμάτων/οικοπέδων είναι και έχω μπροστά μου έτοιμο τοπογραφικό σχέδιο autocad της περιοχής.
  2. Όσον αφορά το σπίτι που πατάει σε 2 οικόπεδα, χρειάζεται να κάνω 2 διαφορετικά δελτία καταγραφής για το κομμάτι στο ένα οικόπεδο και μετά για το άλλο; Και για το σκέτο Κ ή Π αυτό που λες δεν είναι σίγουρα γιατί έχω μπροστά μου σπίτι με ισόγειο + 2 ορόφους και το σημειώνει 3/Κ. Απλά αποθηκούλες και μικρές κατασκευές τις έχει με σκέτο Κ ή Π και δε ξέρω αν χρειάζονται ξεχωριστό δελτίο καταγραφής ή τις αγνοώ όπως τις βλέπω σκέτες.
  3. Έχω σε ένα τοπογραφικό σχέδιο τους συμβολισμούς ΚΧ(Σ) και ΚΧ(Π) τα οποία με μπερδεύουν. Επίσης τυχαίνει να έχει ένα μόνο συμβολισμό 2/Κ για σπίτι το οποίο βρίσκεται μισο-μισο μέσα σε 2 διαφορετικά οικόπεδα, που όμως εγώ στην αρχή τα είχα θεωρήσει 2 διαφορετικά σπίτια. Τέλος, στη συμπλήρωση δελτίων κτηρίων που κάνω για την εργασία, βλέπω στο χάρτη αλλού συμβολισμούς 2/Κ, 1/Κ και αλλού σκέτο Κ. Θα χρειαστεί να κάνω ξεχωριστό δελτίο καταγραφής και για τα σκέτα Κ, Π;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.