Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis_93

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giannis_93's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λέγομαι Γιάννης και φέτος έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις.Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και αφού έχεις τελειώσει αυτή την σχολή θα ήθελα να σε ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα για τους Μηχανικους Περιβάλλοντος στην παρούσα φάση μετά και το Προεδρικό Διάταγμα;Πρόκειται να κατοχυρωθούν τα επαγγελματικά δικαώματα τους;Ακόμη θα ήθελα να με ενημερώσεις εαν υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής επαγγελματικής ενασχόλησης με τις ΑΠΕ;Αν γίνεται κάτι τέτοιο από ποιο πεδίο γίνεται(μελέτη,σχεδίαση,κτλ) Ευχαριστώ.
  2. Λέγομαι Γιάννης και φέτος έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις.Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και αφού έχεις τελειώσει αυτή την σχολή θα ήθελα να σε ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα για τους Μηχανικους Περιβάλλοντος στην παρούσα φάση μετά και το Προεδρικό Διάταγμα;Πρόκειται να κατοχυρωθούν τα επαγγελματικά δικαώματα τους;Ακόμη θα ήθελα να με ενημερώσεις εαν υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής επαγγελματικής ενασχόλησης με τις ΑΠΕ;Αν γίνεται κάτι τέτοιο από ποιο πεδίο γίνεται(μελέτη,σχεδίαση,κτλ) Ευχαριστώ.
  3. Γεια σας, ονομάζομαι Γιάννης και φέτος έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις.Ενδιαφέρομαι για το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη.Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά στην κατεύθυνση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πιστεύω ότι είναι ότι πιο κοντά σε αυτό που θέλω γιατί αφόρα αποκλειστικά αυτόν τον τομέα.Ωστόσο πριν λιγες μέρες διάβασα στο ίντερνετ ότι το Υπουργείο Παιδείας θέλει να την συγχωνεύσει με τα ΤΕΙ.Αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο,τι σημαίνει πρακτικά; Θα υπάρχει αλλαγή σε σχέση τα επαγγελματικά δικαιώματα;Τέλος, θα ήθελα την άποψη σας αν το να ακολουθήσεις μια τέτοια κατεύθυνση θα έχει αντίκρισμα στο μέλλον;Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.