Μετάβαση στο περιεχόμενο

qwertylova

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

qwertylova's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δε θα αναφερθώ σε ποσά καθώς σε τέτοια τρυφερή ηλικία δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή με την πραγματικότητα (βλέπε χρήματα και αληθινά ποσά). Θα αναφερθώ στο εξής: Μην έχεις γνώμονα του τι θα κάνεις στη ζωή σου τα €€€ μόνο. Θα δυστυχήσεις. Αν όμως σου αρέσει αυτό που κάνεις, θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να δουλεύεις με ευχαρίστηση. Προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο του ΣΕΠ του Λυκείου αν δεν είχες προσέξει καθόλου στο μάθημα όλη τη χρονιά.
  2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το χρόνο σας. Για μελέτες για κατοικίες και μικρές μονάδες ενδιαφέρομαι καταρχήν.
  3. Δεν είμαι μέλος του ΤΕΕ. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό για αυτά που αναφέρεις deathlok?
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις σκέψεις σας. Υπάρχει κάποιο φροντιστήριο που να παρέχει μαθήματα autocad εξειδικευμένα στο μηχανολογικό σχέδιο; Επίσης αν έχετε καμιά πρόταση για βιβλίο, είναι ευπρόσδεκτη
  5. Γεια χαρά! Είμαι νέος απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακό στα βιομηχανικά συστήματα. Επιθυμώ να ασχοληθώ με τις μηχανολογικές μελέτες σε κάποιο γραφείο, είτε μόνος μου. Ουσιαστικά όμως βαθύτερη γνώση δεν έχω καθώς μόνη μου ασχολία με τις μελέτες ήταν ό,τι είχε γίνει στη σχολή. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε τι θα μπορούσα να προμηθευτώ για αρχή προκειμένου να μπω και εγώ προετοιμασμένος στον χώρο των μελετών; Γνωρίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να πήγαινα σε κάποιο γραφείο για να μάθαινα από πρώτο χέρι τη δουλειά ωστόσο οι εποχές είναι δύσκολες και η εύρεση μιας θέσης εργασίας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.