Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikmaz

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikmaz

  1. Αλλαγή χρήσης απο υπόγειο γκαράζ σε κατοικία στο Ν.4495, Συνάδερφοι καλησπέρα, περίπτωση μετατροπής υπογείου γκαράζ σε κατοικία, το οποίο όμως έχει προσμετρήσει στο Σ.Δ. του διαγράμματος κάλυψης της οικοδομικής άδειας του 2009, μπορεί να υπολογιστεί με αναλυτικό προυπολογισμό για τις εργασίες που έγιναν εσωτερικά, ή με υπέρβαση τετραγωνικών κ.χ. -η προσθήκη υπογείου γκαράζ πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την Ο.Α. ως προς το ύψος (η μια πλευρά ανοικτή) αλλά αντί γκαραζόπορτας έγιναν πόρτα παράθυρο) - και πως αποδεικνύω οτι η αλλαγή αυτή πραγματοποιήθηκε απο την αρχή της κατασκευής με δεδομένο οτι το ρεύμα προυπήρχε στο κτήριο.
  2. Σε οικοδομικη αδεια που ειχε εκδοθει σαν καταστηματα (ισογειο και οροφος),και ο οροφος εχει μετατραπει σε κατοικια,και εχει γινει και μια προσθηκη κατ΄ επεκταση στο ισογειο 33 τ.μ.. Δηλωνουμε αλλαγη χρησης στον οροφο (αφαιρωντας τα τετραγωνικα των τοιχων),και την προσθηκη κατ΄επεκταση (καλυψη- δομηση).Η ερωτηση ειναι αν μπορει τα 70 πρωτα τ.μ. απο τον οροφο της κατοικιας του να δηλωθουν σαν κυρια και μοναδικη κατοικια σε ενα φυλλο καταγραφης και τα υπολοιπα τετραγωνικα σαν αλλη κατοικια σε αλλο, εφοσον το καταστημα του ισογειου και η προσθηκη 33τ.μ. στο ισογειο και ανηκουν ολα στον ιδιο ιδιοκτητη (στο οποιο εχει 50-50 την επικαρπια με τη μητερα του). Δεδομενο ειναι οτι εκει κατοικει ο ιδιοκτητης και οτι δεν υπαρχει αλλο περιουσιακο στοιχειο στο ονομα του και στης μητερας του, και η ιδιοκτησια βρισκετε εκτος οικισμου κατω των 3000 κατοικων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.