Μετάβαση στο περιεχόμενο

Johno

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Johno

  1. Τελικά καμιά σελίδα να ψαχτούμε υπάρχει? Κάτι άκουσα ότι ξαναψάχνει -άμεσα- η Αυστραλιανή Κυβέρνηση “work force”. Έχετε ακούσει τίποτα? Για να πω την αμαρτία μου δεν πολύ-νιάζομε για δημόσιο οπότε με την εδώ εμπειρία μου (10 χρόνια και σε κατασκευή) ελπίζω σε κάτι καλό κατά εκεί! Και για να λέμε και όλα με το όνομα τους.. ένα container είναι όλη μου η ζωή..τα μάζεψα έβαλα και την γυναίκα μου μέσα και έφυγα..τουλάχιστο καλύτερα σίγουρα θα είναι
  2. Ευχαριστώ για την ώρα σου, μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε τροχόσπιτο..ποιο σίγουρα τα πράγματα εκεί!
  3. Γιάννη υπάρχει κάποιο link για το παραπάνω άρθρο? Υ.Σ. πραγματικά το "φοβάμε" αυτό για το παλιό κτίσμα , ωστόσο έχω κανονικά υδρόμετρο, "χελόνα" ΔΕΗ εντός του οικοπέδου μου
  4. Διαβάζοντας παρόμοια link στο forum, να ρωτήσω -αν έχω καταλάβει καλά- μπορώ να εγκαταστήσω τροχοβίλα ΚΙΝΗΤΗ με αρ. παλισίου και έγκριση από το μεταφορών, αρκεί να είναι μία στον αιθμό και να μή συνδεθεί μόνημα με εγκαταστάσεις στο έδαφος Νερό, αποχ/ση, ρεύμα) ? Σε αυτή την περίπτωση -αν είναι έτσι- με μια άδεια μικρής κλίμακας εργασιών μπορώ να κατασκευάσω μια πλάκα από τσιμέντο πάχους 10-15 εκ ούτως όστε να "πατήσει" σε καθαρό μέρος η τροχοβίλα?
  5. Κατ' αρχήν καλημέρα στους συναδέλφους. Αν και το θέμα έχει δημιουργήσει στο παρελθόν τριγμούς εντός forum,το επαναφέρω θέλοντας να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια χωρίς παρεξηγήσεις από και για κανένα! Προσφάτως ο πεθερός μου, μου έδωσε ένα κτήμα εντός του οποίου υπάρχει νόμιμη κατοικία με άδεια ρεύμα κτλ. Το κτήμα είναι έκτασης 1,5 στρ. και η κατοικία γύρο στα 60τ.μ. Τώρα για το πώς γίνεται αυτό, αφού το επιτρεπτό όριο για εκτός σχεδίου είναι 4 στρ. μάλλον βγήκε η άδεια στο αρχικό τεμάχιο που ήταν 6 στρ. και μοιράστηκαν οι συνιδιοκτήτες (3τον αριθμό) τα τετραγωνικά κάλυψης. Για να πω την αλήθεια ακόμα δεν είδα την παλιά άδεια και δεν γνωρίζω επ’ ακριβώς πια διαδικασία ακολουθήθηκε (και μου φαίνεται και λίγο κάπως να αρχίσω να ψάχνω το αν ο πεθερός μου ακολούθησε ή όχι την νόμιμη οδό). Το ερώτημά μου είναι το εξής : στο οικόπεδο αυτό θα μπορούσα να εγκαταστήσω με κάποιο νόμιμο τρόπο τροχοβίλα ή τροχόσπιτο ούτως ώστε να μπορούν να έρχονται (τα πεθερικά) και να έχουν ένα μέρος να μείνουν? Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκετε σε μόνιμη βάση (μια χαρά είναι και σε ρόδες), ρεύμα και νερό είδη υπάρχουν νόμιμα, το μόνο που θα γίνει είναι ένα τσιμεντένιο δάπεδο , πάχους 10-15 εκ. κάτω από το τροχόσπιτο – τροχοβίλα (να μη τους φάνε τα χόρτα τους ανθρώπους) . Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.