Μετάβαση στο περιεχόμενο

PIOANNIS

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by PIOANNIS

  1. Ευχαριστω μαλλον θα το κανω. Παλια υθμαμαι για βιβλιαριο ηθελε 50
  2. Ειναι και η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αλλα και το γεγονος οτι η γυναικα μου ειναι αλλοδαπη και για ανανεωθει η αδεια παραμονης της θελει ασφαλεια, η οποια μεχρι τωρα καλυπτοταν απο μενα. Αυτο με τα ενσημα γινεται για το ΙΚΑ?
  3. File Teris se eyxaristo. Einai kai alloi oi logoi poy thelo na asfalisto kai fysika gia douleia oute logos sto Ellada. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.(2η φορά) Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο το μηνύματος όσο και στον τίτλο αυτού, οπότε παρακαλώ διορθώστε το μήνυμά σας μέσω της επεξεργασίας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  4. Ευχαριστω φιλε μου. Καποιος αλλος που ειχε αναλογη εμπειρια παρακαλω ας μας διαφωτησει για το τι ειναι καλυτερι να κανει καποιος, τι επιλογες εχει. Ευχαριστω και παλι
  5. Το τρελο ειναι οτι μπηκα στο ατλας την υπηρεσια ιστορικου ασφαλισης και με δειχνει μονο στο ΙΚΑ!!!! και πουθενα ΤΣΜΕΔΕ. Παιδια εαν εχει καποιος συναδερφος παρομοια εμπειρια ας με διαφωτησει και μενα και αλλους που ειναι σε τετοια θεση. Ασχετο αλλα το ΤΣΜΕΔΕ εξακολουθει να ζητα εισφορες ακομα και εαν εισαι ανεργος? Και σε περιπτωση που αυτο εχει αλλαξει ποσο ευκολα ξαναγραφεσαι? Ευχαριστω παιδια και παρακαλω την βοηθεια σας.
  6. ε? Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να ξανα ασφαλιστουμε?
  7. Καλησπέρα σε όλους, Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι ασφαλιστικές εισφορές ήταν υποχρεωτικές και για ανέργους και λόγω αδυναμίας πληρωμής αναγκάστηκα να διαγραφω από ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ πριν από κάποιο καιρό. Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το τι επιλογές έχω τώρα. Με άλλα λόγια ποια είναι τα καλύτερα βήματα για να ασφαλιστώ? Που και πως μπορώ να ασφαλιστώ ενώ είμαι ακόμα άνεργος? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  8. Παιδια σημερα ηρθε το χαρατσι της εκτακτης εισφορας και σε μενα δεν το πιστευω ενω ειμαι ανεργος απο 1/1/2011 μου ρθε 700 Ε εισφορα και ενω λεει το χαρτι οτι εξαιρουνται η μακροχρονια ανεργοι στα μητρωα του ΟΑΕΔ η αυτοι που λαμβανουν επιδομα ανεργιας εγω σαν μηχανικος δεν φτανει που δεν τους ζητησα επιδομα μου ζητανε τωρα να πληρωσω κιολας απο πανω. Και εχω κλεισει και τα βιβλια απο περσι. Τι μπορω να κανω?
  9. Γενικα υπαρχει τροπος να βγω απο το ΤΣΜΕΔΕ? Δεν με ενδιαφερει να μπορω να υπογραφω θελω μονο να φυγω απο ΤΣΜΕΔΕ. Ποια ειναι η διαδικασια αν υπαρχει?
  10. Απο το πρωι προσπαθω να βρω εναν αρμοδιο να δω πως θα δηλωσω επισημα στο κρατος που μονο κρατος δεν ειναι οτι εχω μεινει ανεργος απο 1/1/2011 για να εξαιρεθω απο την εκτακτη εισφορα. Στο ΤΣΜΕΔΕ φυσικα δεν γωριζουν οσοι αποφασισουν να σηκωσουν το τηλεφωνο. Ο ΟΑΕΔ επισης δεν ξερει. Εστειλα μηνυματα και στις πρωινες εκπομπες αλλα δεν ελαβα απαντηση ακομα. Υπαρχει κανεις αλλος που να ειναι στην περιπτωση μου και να ξερει κατι παραπανω? Ειμουν ελευθερος επαγγελματιας και απο 1/1/2011 ειμαι πλεον ανεργος και εχω κλεισει βιβλια. Στον ΟΑΕΔ δεν μου επετρεψαν να βγαλω καρτα καθως ανηκω στην ειδικη κατηγορια μηχανικοι γιατροι κτλ.
  11. Καλησπερα, ρε παιδια τι ειναι αυτα εκτος απο τις εισφορες που εχουμε να πληρωνουμε με το ετσι θελω στο ΤΣΜΕΔΕ 3000-4000 τουλαχιστον καθε χρονο ειμαστε δεν ειμαστε ανεργοι, τωρα θα πληρωσουμε και εκτακτη εισφορα!!!!! Ναι ειμαι στους ατυχους οι οποιοι το 2010 ειχαν ενα καποιο εισοδημα αλλα δυστηχως απο 1/1/2011 εμεινα ανεργος και τωρα το κρατος μου ζητα και εκτακτη εισφορα??? Και ολα αυτα ενω πηγα ΟΑΕΔ οχι να ζητησω ταμειο που κανονικα θα επρεπε να δικαιουμαι (9 χρονια πληρωνω υψηλες εισφορες στο ΤΣΜΕΔΕ) αλλα να βγαλω καρτα ανεργιας για να ξερει επισημα το κρατος οτι και γω ειμαι ανεργος. Και εαν δεν εφτανε αυτο οι υπαλληλοι εκει με ρωτησαν τι την θελω την καρτα ανεργιας. Μολις τους ειπα οτι ειμαι ελευθερος επαγγελματιας μου λενε αν δεν ειχες ανοιξει βιβλια θα δικαιουσουν επιδοτηση χωρις καρτα ως νεος επιστημονας αλλα τωρα που ανοιξες βιβλια ακομα και εαν τα εκλεισες δεν ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!!! Τωρα ηρθε και η εκτακτη εισφορα εαν ειναι δυνατον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.