Μετάβαση στο περιεχόμενο

honalx

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

honalx's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μήπως έχει κανείς ενημέρωση τι θα συμβεί με αυτούς που έχουν κάνει αίτηση και υπάρχουν οφειλές; Θα γίνει συμψηφισμός ή πρέπει πρώτα να πληρωθούν οι οφειλές προκειμένου να γίνει η επιστροφή;. Ευχαριστώ.
  2. Εμένα μου έχουν έρθει εδώ και δύο εβδομάδες. Συγκεκριμένα ο φάκελος φαίνεται να έχει σταλεί από 30-11-2009 (σύμφωνα με την σφραγίδα που υπάρχει πάνω του).
  3. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Φαντάζομαι εξαρτάται από την επιτροπή και το θέμα της διπλωματικής. Εγώ πάντως αν και έχω τελείωσει Αγγλία στις τελευταίες εξετάσεις του ΤΕΕ έκανα μια παρουσίαση της εργασίας μου και πάνω στην οποία έγιναν 3-4 διευκρινιστικές ερωτήσεις του στυλ πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα και ποιά η σημασία του? Τελείωσα μέσα σε 10-12 λεπτά.
  4. Σε συνέχεια του αρχικού θέματος θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει συμβεί σε κανέναν το παρακάτω: Έναρξη στην εφορία με πτυχίο μηχανικού ΤΕ και ασφάλιση στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), εργασία για 1-1,5 χρόνια, αναγνώριση διπλώματος μηχανικού εξωτερικού και άδεια ασκήσεως από το ΤΕΕ (ουσιαστικά τα 1-1,5 χρόνια είναι η αναμονή για αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ και εξετάσεις ΤΕΕ) και εγγραφή στο ΤΣΜΕΔΕ. Η διαγραφή μου από τον ΟΑΕΕ είναι δεδομένη, όπως και η δημιουργία νέας σφραγίδας. Θα πρέπει όλα τα παραπάνω να δηλωθούνε στην εφορία με αποτέλεσμα αλλαγή ΑΠΥ, βιβλίων, κτλ δεδομένου ότι οι ΚΑΔ παραμένουν οι ίδιοι? Το ξέρω ότι θα πρέπει να ρωτήσω και λογιστή άλλα έλεγα μήπως υπάρχει το δεδικασμένο.
  5. Η δική μου αντίστοιχη περίπτωση μετά από ΤΕΙ Μηχανολογίας ήταν εισαγωγή στο 2ο έτος του MEng Mechanical Engineering και μετά 2,3,4 έτος. Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΔΟΑΤΑΠ έβαλα μέσα το πτυχίο και την αναλυτική βαθμολογία του ΤΕΙ χωρίς να ζητείται και τα οποία δεν ξέρω εάν τα έλαβαν υπόψη. Όμως, λόγω του ότι στην αναλυτική βαθμολογία του ΜΕng στο 1ο έτος αναφερόταν "Εισαγωγή με Προχωρημένο Επίπεδο από: ΤΕΙ Αθήνας (βλέπε την αναλυτική βαθμολογία για περαιτέρω πληροφορίες)" εκπονηθείσες διδακτικές μονάδες 120, από το ΔΟΑΤΑΠ μου ζητήθηκε να τους δοθεί από το πανεπιστήμιο ποιά μαθήματα έλαβαν υπόψη για την εισαγωγή μου στο 2ο έτος και πόσες διδακτικές μονάδες (credit) αντιστοιχούν σε αυτά.
  6. Αν εννοείς την αντίστοιχη σχολή των ναυπηγών μηχανολόγων μηχανικών του ΕΜΠ, μπορείς να δεις τον οδηγό σπουδών από εδώ: http://www.naval.ntua.gr/ Το ΔΟΑΤΑΠ δίνει την ισοτιμία εφόσον περιλαμβάνεται στην λίστα των αναγνωρισμένων ιδρυμάτων. Την αντιστοιχία επίσης την προσφέρει το ΔΟΑΤΑΠ εφόσον πρώτα του καταθέσεις την αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων που έκανες και το δίπλωμα. Η πιθανότητα άμεσης (χωρίς την χρέωση έξτρα μαθημάτων)αντιστοιχίας αυξάνεται με τον βαθμό του διπλώματος και φυσικά με την συμβατότητα και τον αριθμό των μαθημάτων που θα διδαχθείς με το εκάστοτε εδώ πρόγραμμα σπουδών. Θα ξεκινήσείς από το πρώτο έτος ή κάποιο άλλο?
  7. Καλησπέρα, Ως κανονισμός μπορεί να ληφθεί το ΕΝ 12464-2:2007 - Outdoor Work Places. Μερικά στοιχεία μπόρεις να δείς στο επισυναπτόμενο zip. Εάν έχω χρόνο αργότερα θα προσπαθήσω να βάλω όλο το ΕΝ. Outdoor spaces.zip
  8. Πρόκειται για νοσοκομείο και όχι διαγνωστικό κέντρο. Όντως με το Υπουργείο δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγάλω άκρη, πάντως το ψάχνω. @ Lakis Bidis. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  9. Ευχαριστώ, Έριξα μια ματιά στο site της ΔΕΠΑΝΟΜ, έχει κάποιο πόλυ γενικό πλαίσιο σε σχέση με την διαδικασία αλλά τίποτα συγκεκριμένο για προδιαγραφές (πχ λήψεις ιατρικών αερίων, κτλ). Ίσως θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους ή με το Υπουργείο για περισσότερες πληροφορίες.
  10. Καλησπέρα, Λόγω του ότι είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τις Η/Μ εγκαταστάσεις νοσοκομείων, θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει εάν υπάρχουν Προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και πως τις προμηθευόμαστε. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.