Μετάβαση στο περιεχόμενο

homesick

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

homesick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα την άποψη σας για τα παραπάνω πλαίσια. Δεν τα έχω δουλέψει καθόλου έως τώρα και θα ήθελα την άποψη κάποιου εμπειρότερου. Όποιος έχει να μοιραστεί κάτι, ευπρόσδεκτος!
  2. Μπορουν σε μια πολυκατοικια να βαλουν ΦΒ οι 10 απο τους 16 ιδιοκτήτες; (απο κοινου και με συμφωνη γνωμη των υπολοιπων)
  3. Μιας που το αναφέρατε, στο PVGIS ποια δεδομένα θεωρείτε πιο κοντα στα πραγματικά; το "Classic PVGIS" ή το "Climate-SAF PVGIS";
  4. Αγαπητοί συνάδερφοι καλώς σας βρήκα! Να θέσω κάποια ερωτήματα ως νέος Μηχανικος: Στο ΦΕΚ "Έγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών, και σε οικισμούς (ΦΕΚ Α.Α.Π. 376/06.09.2010)" αναφέρει για εγκαταστάσεις ΦΒ σε δώματα-στέγες: Α) "Σε περίπτωση ορόφου σε υποχώρηση, οι εγκαταστάσεις αυτές θα περιορίζονται στο περίγραμμα του ορόφου." Β) "ενώ αν τα φωτοβολταϊκά τοποθετούνται σε δώμα, θα πρέπει η απόσταση από το στηθαίο του δώματος να είναι κατ ελάχιστο μισό μέτρο για λόγους ασφαλείας" 1ο ερώτημα: Ποια η διαφορά ορόφου σε υποχώρηση και δώματος; 2ο ερώτημα: Υπάρχει πλέον περιορισμός στο ύψος του στηθαίου; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.