Μετάβαση στο περιεχόμενο

diamantes

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by diamantes

  1. Εννοιείται ότι δεν θέλω να πληρώσω δυο φορές το πρόστιμο, απλά θέλω να είμαι απόλυτα σωστός γιατί θα περάσει έλεγχος από την πολεοδομία. Μανώλη αυτό που λες ότι το "χωρίς υπέρβαση" χρησιμοποιείται μόνο για μοναδική παράβαση ύψους το λέει κάποιο ΦΕΚ, ερωτοαπαντήσεις..?
  2. Ιάσονα ευχαριστω πολύ. Πάντως νομίζω ότι γίνεται να προσθέσεις τον αντίστοιχο συντελεστή. Αρχικά επιλέγεις μία πολεοδομική παράβαση (κατηγορία 13). Στη συνέχεια στην επιλογή "Υπέρβαση Δόμησης" επιλέγεις "Χωρίς Υπέρβαση". Στη συνέχεια δηλώνεις τα τ.μ. σαν ΥΔΚΧ ή ΥΔΒΧ, αναλόγως την περίπτωση. Στη περίπτωση του υποστέγου δεν είμαι σίγουρος ποια είναι. Μετά από την επιλογή "Παραβίαση Ο.Γ. σε προκήπιο" επιλέγεις ">20% της υποχρεωτικής πρασίας". Δηλαδή η πολεοδομική παράβαση δηλώνει το είδος της αυθαιρεσίας (υπόστεγο) και ο υπολογισμός των επιπλέον συντελεστών το που βρίσκεται αυτή η αυθαιρεσία (σε προκήπιο). Δεν ξέρω αν είναι απόλυτα σωστη η μεθοδολογία, αλλά και στο ΥΠΕΚΑ που ρώτησα δεν ήξεραν ακριβώς να μου απαντήσουν.
  3. Γεία σε όλους, Έχω μία ερώτηση για στέγαστρο / υπόστεγο που βρίσκεται σε προκήπιο (για την ακρίβεια το καταπατά όλο). Σύμφωνα με την Δ6 θα πάει με αναλυτικό - κατηγορία 13. Επειδή όμως βρίσκεται σε προκήπιο μήπως επιπλέον θα πρέπει να συνυπολογίσω στο πρόστιμο τα τ.μ. ως παραβίαση Ο.Γ. σε προκήπιο (κατηγορία 9)? Αν όντως ισχύει αυτό ο χώρος θεωρείται ΚΧ ή ΒΧ? Το θέμα εχει αναλυθεί προηγουμένως πιο γενικά, αλλά το ρωτάω ειδικά γιατί πρόκειται για καφετέρια και θα περάσει η πολεοδομία για έλεγχο, γιατι υπήρξε καταγγελία και θέλω να είμαι σίγουρος για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστω πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.