Μετάβαση στο περιεχόμενο

nickagr6

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nickagr6's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι μια ερώτηση.Για μια εγκατάσταση σε βιομηχανική στέγη που έχει μια μικρή κλίση 10 μοίρες και ο πελάτης θέλει να τοπθετήθουν βάσεις που να πετυχαίνουν την βέλτιστη κλίση,κάτι τέτοιο επιτρέπεται?? Δεν μιλάω για το καθεστώς κάτω απο 10 ΚW με το πρόγραμμα του προγράμματος "ΦΒ στις στέγες" αλλά για 50 ΚW.
  2. Συνάδελφοι μια απορία. Το Ν/Σ μιλάει για εξαίρεση αδείας μέχρι 1 ΜW αλλά δεν διευκρινίζει κάπου οτι ΔΕΝ πρέπει να αιτηθείς αυτή την εξαίρεση απο την ΡΑΕ.Καταλαβαίνω κάτι λάθος?? Είναι σίγουρο πως θα απεμπλακει απο την ΡΑΕ? Και κατι άλλο... " Μέχρι την έκδοση της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση: α) η εξέταση νέων αιτήσεων σταθμών Α.Π.Ε. που εγκαθίστανται σε κτίρια και στέγαστρα, β) η εξέταση, κατά προτεραιότητα, νέων αιτήσεων από πρόσωπα που είναι επαγγελματίες αγρότες, όπως αυτοί ορίζονται με σχετική απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εφόσον πρόκειται για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε εκτάσεις ιδιοκτησίας τους, εγκατεστημένης ισχύος έως 100 ΚW. " Τι εννοεί Μεχρι??? Δηλαδή απο σήμερα οι αγρότες μπορούν να κάνουν αίτηση? Τελικά ισχύει αυτος ο Νόμος ή πρέπει πρώτα να δημοσιευτεί???
  3. Ναι ο τοπικος Οαεδ ειναι το πρόβλημα...και εμεις που τα περιμένουμε ουρανοκατέβατα.... Αστο καλύτερα με το κ@λ@μπορντελο που ζούμε....
  4. Συναδελφοι θα με τρελανουν εκει στον Οαεδ. Θελω την γνωμη σας σε κάτι.Αρχικά να πω οτι εχω κάνει αίτηση απο τον δεκεμβριο και ακομα περιμένω την προεγκισή.. Λοιπόν, σκέφτομαι να προσθέσω στην δραστηριότητα μου ως ατομική επιχείρηση πέραν των μελέτων ΗΜ που έχω δηλώσει εως τώρα, και την εμπορία και εγκατάσταση PV συστημάτων.Απο τον Οαεδ λοιπόν μου είπαν πως σε αυτή την περίπτωσή θα μου ριξουν άκυρο. Δεν λεέι απο οσο ξέρω κάπου πως το αντικειμενό σου πρεπει να είναι μόνο η μελέτες..κάνω λάθος?? Και εντάξει ας το δεχτώ... Δεν μπορώ εκτός απο το γραφείο μου να ανοίξω μια ΟΕ με ενα συνάδελφο και να κάνω την εμπορια και κατασκευή?? ο οαεδ και εδω μου απάντα (ενας υπάλληλος δηλαδή στον αέρα) πως θα σε κόψουμε γιατι πρέπει αποκλειστικά να απασχολήσε στην επιχειρησή σου???Αν δεν κάνω λάθος η μόνη προυπόθεση είναι να μην έχεισ σχέση εξαρτημένης εργασίας..Αν εγω ειμαι μέλος σε μια ΟΕ έχω σχέση εξαρτημενης εργασίας?? Οτι νά ναι απαντάνε γενικά στον αέρα και δυστυχώς δεν έχουμε τον χρόνο να ψάχνουμε όλες τις παραμέτρους της κάθε προκύρηξης. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο τι πρέπει να κάνω. Να το ψάξω στο θέμα της εγκατάστασης και εμπορίας η να κάνω ενα χρόνο υπομονή να περάσει ο οαεδ??
  5. Με ξεπέρασες και εμένα συνάδελφε και ένοιωθα πως είχα βγάλει αράχνες!! 1/12/2009 και ακόμα επεξεργασία.......
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι.Η δικιά μου περίπτωση είναι η εξής. Εχώ κάνει αίτηση για προέγκριση απο 1/12/2009! Και περιμένω να συνεδριάσει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μια τριμελής επιτροπή στην Αθήνα.Μήπως έχει κάποιος που να έχει κάνει αίτηση για ένταξή στο πρόγραμμα μετά απο μένα 1/12/2009 κάποια καλύτερή εξέλιξη( ουσιαστικά αν έχει πάρει προέγκρισή για να έρθουν για τον πρώτο έλεγχο)? Σε ερώτηση που έχω κάνει στον Οαεδ μου είπαν πως η επιτροπή τάχα συνεδριάζει συνεχώς και απλά δεν έχει φτάσει (μετα απο 4 μήνες με τα πόδια θα είχα γυρίσει την Ελλάδα) στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας που είμαι εγώ. Σε οποιά κίνηση οργανωθεί και χρειάζονται υπογραφές είμαι μέσα.
  7. Συγνώμη συνάδελφοι αλλα χριαζομαι μια γρηγορη βοήθεια Είμαι εργαζομενος με συμβαση αορίστου απο την οποια θα αποδεσμευτώ 30 Νοεμβρίου(Παραίτηση). Πρέπει να κάνω εναρξή μετά την λήξη της σύμβασης η μπορώ και απο τώρα και απλώς να κάνω την εναρξή τότε?? Αν καποιος επίσης γνωρίζει να μου πεί αν υπάρχει ακόμη η επιδότηση σε κάποιες περιοχές γιατί ενω ρώτησα στον οαεδ της περιοχής μου και μου είπαν πώς υπάρχει το πρόγραμμά ενας φίλος με τρόμαξε σήμερα λεγοντάς μου πώς έχει κλείσει το πρόγραμμα σε όλη την ελλάδα.
  8. Να απασχολούνται στο χώρο δραστηριότητάς τους και να είναι ασφαλισμένοι κατά κύριο λόγο στον Ασφαλιστικό Φορέα που υπάγεται η επιχείρηση. Οι ενδιαφερόμενοι δε θα πρέπει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με σχέση εξαρτημένης εργασίας σε χώρους άλλων επιχειρήσεων ή Φορέων.!!!! Δυστυχώς σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται πως όσοι εργάζονται σε κάποια εταιρία ως μισθωτοί δεν μπορούν να πάρουν την επιδότηση και να φύγουν επιτέλους απο τα αφεντικά που τους πίνουν το αίμα....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.