Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nesta

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Nesta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ηθελα να ρωτησω για το ΤU Delft. Εχω δει αρκετοι ΠΜ το αναφερουν για τα μεταπτυχιακα του...για τα προπτυχιακα του λεει τίποτα?
  2. Το TU Delft στα προπτυχιακα προγραμματα λεει τίποτα?
  3. Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω καβγά! Μια άποψη γύρω από τον προβληματισμό μου μόνο!
  4. Γιατί καβγάς? Γνώμη ρώτησα ρε παιδιά! Τα thread είναι πάρα πολλά για ΠΜ...τέλος πάντον αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς! Το αν πάλι κουράζω γιατι το εχετε αναλυσει ξανα το θεμα συγνωμη (ειμαι νεος στο φορουμ).
  5. Καλησπέρα σε όλους, Σύντομα θα τελειώσω ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας και θα ήθελα να συνεχίσω για κάτι διαφορετικό. Σκέφτηκα τις κατατακτήριες στο ΕΜΠ αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και φοβάμαι μην χάσω χρόνο. Όταν λεω μην χάσω χρόνο εννοώ μη δεν μπω με την πρώτη και χρειαστεί να δώσω και άλλη φορά και περάσουν τα χρόνια ανεκμετάλλευτα. Σκέφτηκα λοιπόν την λύση του εξωτερικού! Θα ήθελα να μάθω την επιστήμη (όσο μπορώ) του Πολιτικού Μηχανικού. Βρήκα κάποια Πολυτεχνεία του εξωτερικού με σχετικά χαμηλά δίδακτρα (χρηματοδοτούμενα από το κράτος) σε χώρες όπως Τσεχία, Ρουμανία κλπ. Ήθελα να ρωτήσω εσάς όλους σαν μεγαλύτερους αν θα μου προτείνατε να το κυνηγήσω στο εξωτερικό σε τέτοιες χώρες και τέτοια πανεπιστήμια. Αξίζει παιδιά? Μόλις έρθω (αν) ξανά Ελλάδα θα αναγνωρίζονται τα πτυχία? Θα έχω ΕΔ ή πάλι θα παλεύω? ( Δεν το κάνω μόνο για ΕΔ φυσικά!) και πάνω από όλα…αξίζουν τα πανεπιστήμια? Ξέρω δεν θα είναι σαν το ΕΜΠ π.χ. αλλά αξίζουν τα προγράμματα σπουδών τους? Εσείς σαν ποιο έμπειροι μπορείτε να μου πείτε κάποιες επιλογές και τιμές ( αν γνωρίζεται ). Σας κούρασα λίγο αλλά δεν βρήκα άλλο φόρουμ να με κατατοπίσει, ελπίζω να βρω την άκρη εδώ! Ενδεικτικά μία από τις προτεινόμενες επιλογές: http://www.utcb.ro/utcb/index_en.html Ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.