Μετάβαση στο περιεχόμενο

gst

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gst's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. GeorgeS συμφωνώ... Αλλά δεν είναι υποκρισία να μου λες ότι όσοι τελειώνουν ηλεκτρολόγων και έχουν κατεύθυνση η/υ έχουν το δικαίωμα να υπογράφουν ηλεκτρολογικές μελέτες, ενώ αυτοί που τελειώνουν χανιά και βόλο όχι; Και αντιστρόφως, γιατί ένας ηλεκτρολόγος να δουλεύει σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών και η/υ; Ε; ε; Πάρτε το χαμπάρι, τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν ευνοήσει τις παλιές ειδικότητες (ηλεκτρολόγους , μηχανολόγους και πολιτικούς που είναι πλειοψηφία στο ΤΕΕ) χωρίς απαραίτητα να το αξίζουν, οπότε όλοι θέλουν να έχουν αυτά τα δικαιώματα... Τέλος, αυτό που λες για τα τμήματα του Βόλου είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας. Μηχανολόγοι ήταν και είναι οι άνθρωποι στο Βόλο (τα έχουν κανονικά τα δικαιώματα) και το τμήμα Η/Υ του Βόλου έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό κοινά μαθήματα με ηλεκτρολόγους που διαλέγουν κατεύθυνση τηλεπικοινωνιών και Η/Υ.
  2. ZaXoYs όταν λες "σύντομα" μετονομαζονται; Γνωρίζεις κάτι που εμάς μας διαφεύγει; (Ξέρω ότι έχουν κάνει αίτηση για μετονομασία, αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα μετονομαστούν.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.