Μετάβαση στο περιεχόμενο

makeng

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by makeng

  1. Όχι θα δοθεί εξ' ολοκλήρου ή τμηματικά αλλού. Απλώς δεν γνωρίζω καθόλου τι πρόκειται να στοιχίσει κάθε μέρος της διαδικασίας ώστε να έχω μια άποψη σχετικά με αυτό που θα μου πει ο καθένας (εργολάβοι, μεταφορείς, έμποροι σκυροδέματος κλπ) και τι τελικά μπορεί να στοιχίσει συνολικά αν το αναλλάβει ένας.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στην εκτίμηση του κόστους κατασκευής τεχνητών ογκολίθων (μπλόκια) από σκυρόδεμα C 16/20. Έχετε κάποια εκτίμηση αφενός του κόστους κτήσης υλικών αλλά κυρίως των εργατικών εξόδων κατασκευής και των εξόδων μεταφοράς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στην εκτίμηση του κόστους κατασκευής τεχνητών ογκολίθων (μπλόκια) από σκυρόδεμα C 16/20. Έχετε κάποια εκτίμηση αφενός του κόστους κτήσης υλικών αλλά κυρίως των εργατικών εξόδων κατασκευής και των εξόδων μεταφοράς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.