Μετάβαση στο περιεχόμενο

Betonen

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Betonen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τέλειο το σχόλιο. Ευτυχώς που του φαίνεται η ισογεωμετρική ανάλυση εξωγήινος. Αν θα μπορούσε να την κατανοήσει, δε θα συνιστούσε καινοτομία. Κάτι τέτοια έλεγαν και στο παρελθόν όταν ξεκίνησε η εφαρμογή της μεθόδου των πεπερασμένων στοιχείων. Άλλωστε, ακόμη και σήμερα, κάποιοι περνούν τα αεροπλάνα για εξωγήινους. Η Ελλάδα αξίζει μηχανικούς της πρωτοπορίας και της αριστείας, όχι της μιζέριας και της μετριότητας, που θέλουν να μας επιβάλουν κάποιοι. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ να μας ενημερώσεις με Πρ. Μήνυμα αν εργάζεσαι στο ίδιο χώρο με το Kaseris Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  2. Διάβασα σήμερα ένα άρθρο για τη Geomiso, το οποίο αναρτήθηκε στη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την οικονομική τους επιτυχία. Σημαντική η χρηματοδότηση που εξασφάλισαν! Το αφήνω εδώ: http://mkentua.gr/?p=449. Άκουσα ότι βρήκαν και ιδιώτη επενδυτή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.