Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimosthenes

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimosthenes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε μου σε ζηλεύω. Προσωπική μου γνώμη μη δώσεις τις εξετάσεις. Εγώ τις έδωσα 9 μήνες πριν και ήδη το έχω μετανιώσει πολλές φορές. Είναι το μεγαλύτερο λάθος μου από τότε που πήρα πτυχίο. Μεγαλύτερο και απ τις λάθος απαντήσεις που έχω δώσει σε όσες συνεντεύξεις κατάφερα να πάω. Απλά περίμενε να βρεις δουλεία και μετά αποφασίζεις που σε συμφέρει να γραφτείς. Παντός να είσαι άνεργος (όπως εγώ) και να ζητάς απ' τον πατέρα σου να σου πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ είναι παράλογο (αν δεν έχει ακόμα πιο παράλογο).
  2. Παιδιά υπάρχει κάποια αντίστοιχη κίνηση γισ συσπήρωση για δυτική Ελλάδα? Πόσο θα κρατήσει αυτό το νταβατζιλίκι πια.
  3. Φίλε μαζί σου,.. κατι πρέπει να γίνει γτ ζούμε το Θέατρο του παραλόγου.
  4. Παιδιά να κάνω κι εγω μια χαζή ερώτηση. Γτ δεν οργανώνουμε κάποια κίνηση του στίλ να μαζέπσουμε υπογραφές όσοι είμαστε άνεργοι και να καταγγείλουμε το ΤΤΜΕΔΕ? Προσωπικά τώρα γράφτικα και δεν παίζει να πληρώσω, γτ όσο μένω άνεργος απλά δεν έχω.
  5. Μα είναι δυνατόν να είναι έτσι? Δεν ξέρω πολλά από νομικά, αλλά όπως τα λέτε καταστρατηγούνται θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Πώς να πληρώσω εισφορές όντας άνεργος? Πως μου ζητάνε να γίνω επαίτης ώστε πληρώσω ένα κράτος το οποίο αδυνατεί να μου εξασφαλίσει το δικαίωμα μου στην εργασία? Και στην τελική ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
  6. Συνάδελφοι έχω μία ερώτηση. Τον Οκτώβρη γράφτηκα στο ΤΕΕ (Μάλλον έκανα βλακεία). Πάραυτα μέχρι σήμερα παραμένω άνεργος. Δεν έχω δουλέψει ποτέ σα μηχανικός. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου δούλευα με ασφάλεια ΙΚΑ και ως εκ τούτου διατηρώ κάρτα ενεργείας στον ΟΑΕΔ. Έναρξη επαγγέλματος δεν έχω κάνει και ούτε το σκέφτομαι. Η ερώτηση μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πληρώσω εισφορές για όσο καιρό παραμένω άνεργος (αφού αυτό αποδεικνύετε και μέσω του ΟΑΕΔ) ? Ποιές ενέργειες πρέπει να ακολουθήσω. Υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί να πληρώσει εισφορές προς το Τσμέδε? Πώς είναι δυνατόν να μου ζητήσουν να πληρώσω απ' τη στιγμή που από τότε που τελείωσα το φανταρικό τα μοναδικά λεφτά που περιμένω να εισπράξω είναι αυτά της απογραφής??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.