Μετάβαση στο περιεχόμενο

civileng_leo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

civileng_leo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ , θα κοιτάξω τις διατάξεις για την ζώνη αιγιαλού που μου υπέδειξες.... Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί από την εμπειρία του να προσθέσει κάποια επιπλέον πράματα θα βοηθούσαν....ευχαριστώ και πάλι...
  2. Συνάδελφοι , θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορέσει κάποιος με την εμπειρία του να με βοηθήσει. Κτίσμα υφιστάμενο προ του 1955 με αποδ. στοιχεία που βρίσκεται σε εντός οικισμού περιοχή κάτω των 2000 κατοίκων . Παράλληλα το κτίσμα βρίσκεται μέσα στην γραμμή παραλίας ( διευκρ. όχι μέσα στην γραμμή αιγιαλού ) . Ο συγκεκριμένος αιγιαλός δημιουργήθηκε το 1972 και συνεπώς το κτίσμα είναι προ της δημιουργίας του αιγιαλού . Μπορεί αυτό να θεωρηθεί νομίμως υφιστάμενο ?? ‘ Η αναγκαστικά περνάει σε κοινή χρήση και κατεδαφίζεται ? Αν ναι ποιο είναι το νομοθετικό υπόβαθρο που μπορώ να βασιστώ για να το αποδείξω?? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.