Μετάβαση στο περιεχόμενο

xezus

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

xezus's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχει αλλάξει το παλίο σύστημα που βάζαμε την ελάχιστη? Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Καλησπέρα και χρόννια πολλά! Ξέρει κανείς αν πρέπει να κατατεθεί όλη η αμοιβή για μελέτη αρχιτεκτονικών ή η ελάχιστη για να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου? Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  3. Τι να πω.... Είναι κολλημένοι κάποιοι υπάλληλοι και νομίζουν ότι έχουν παντοδυναμία σε εμάς που είμαστε απέναντι...(το κτίριο είναι 5-όροφο επί PILOTIS). Τελικά θα πρέπει να αλλάξω τα σχέδια και να φανώ μάλλον βλάκας στους ιδιοκτήτες του έργου ειδάλλως θα τράβαγε πολύ η υπόθεση για να το παίρναγα ως έχει!
  4. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, σήμερα επέστρεψα από Πολεοδομία γνωστή και μη εξαιρετέα (πλησίον ΗΣΑΠ) και η κυρία στον έλεγχο δεν μου περνάει τα τοιχεία 1.90μ στον έλεγχο επάρκειας. Σημειωτέο δε είναι ότι το τοιχείο μού είναι πλάτη φρεατίου!!!!!!!! Τέλος μου είπε ότι δεν δέχεται τον ΟΑΣΠ σε αυτό το σημείο αλλά το δέχεται όσον αφορά την καθ' ύψος μεταβολή των τοιχωμάτων. (επιλεκτική εφαρμογή αυτό δεν λέγεται?). Τι λέτε για αυτό : Να αλλάξω την μελέτη μου ή να πιέσω να το δεχτεί?
  5. Τελικά ισχυεί αυτό που και ο SREVEL έγραψε- Η πολεοδομία δεν μου ζήτησε έλεγχο υπάρχοντος- Μόνο δήλωση αντοχής και έκθεση αυτοψίας και τα παλία σ΄χέδια και τεύχη- Εγώ πάντως έκανα έλεγχο για υ/τα και θεμέλια με Αντ-85 και ε=0.1 και ειμαι οκ (οριακά) - Με ΕΑΚ και q=3 ειχα κυρίως καμπτική ανεπάρκεια.
  6. Εχω το εξής ζητούμενο: Προσθήκη καθ'ύψος σε υφιστάμενο το οποίο έχει κατά σειρά δομηθεί ως εξής: Α) Αδεια για το μονόροφο (ισόγειο) με πρόβλεψη 3 ακόμα ορόφων τυπικών το 1977 (ΑΝΤ-55) Β) Αδεια για προσθήκη Α' ορόφου με πρόβλεψη 1 ακόμα ορόφου τυπικού (ΝΕΑΚ) Γ)Τρέχουσα άδεια για προσθήκη Β' ορόφου (ΕΑΚ2000) Το ερώτημα είναι αν εγώ νομιμοποιούμαι να μην ελέξω το υφιστάμενο αλλά μόνο να υπολογίσω την προσθήκη κατά τα γνωστά. Ισχύουν αυτά που περιγράφει το παράρτημα Ε του ΕΑΚ2000 ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζω; Edit: Tα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στον τίτλο του θέματος όσο και στο κείμενο της δημοσίευσης. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.