Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

  1. ο αρμοσ που θα πρεπει να αφησεισ θα πρεπει να ειναι 5 - 6 εκατοστα. οσο για τη στεγη του διπλανου θα εξετασεισ δυο περιπτωσεισ. 1. αν αυτα τα 30 εκατοστα που μπαινουν στο οικοπεδο σου ειναι μονο κεραμιδια συζητησε το με το γειτονα να τα αφαιρεσει και προτεινε του εσυ να ναλαβεισ το κοστοσ. 2. αν αυτα τα 30 εκατ. απαιτουν κατεδαφιση, τοτε μαλλον θα το ξεχασεισ και θα τραβηχτεισ εσυ μεσα βρισκοντασ την καταλληλη αρχιτεκτονικα λυση. οι καλυτερεσ λυσεισ δεν ειναι αυτεσ που εμπλεκονται οι δικηγοροι γιατι τραβανε πολυ, χρονικα. δικαιωνεσαι στο τελοσ αλλα αν ειναι να χασεισ την αδεια (ο πελατησ θα παει σε αλλον μηχανικο, πιο εμπειρο και γρηγορο) για κατι τοσο απλο, δεν ξερω αν αξιζει τελικα. με τουσ γειτονεσ πρεπει να εχεισ τισ καλυτερεσ σχεσεισ.
  2. Πριν από τρία χρόνια αντιμετώπισα παρόμοια περίπτωση. Εγώ έβγαζα άδεια για το Α τμήμα της καθέτου ενώ το Β ήταν στο πίσω μέρος, χωρίς δρόμο. Τότε μου επέβαλαν να αφήσω δρόμο πλάτους 2.50 μέτρων τουλάχιστον για να εξυπηρετείται ο ιδιοκτήτης του Β τμήματος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.