Μετάβαση στο περιεχόμενο

thkovos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by thkovos

  1. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζετε εάν δικαιούται κάποιος το έντυπο Α1 με χρόνο εργασίας στην Αγγλία λιγότερο απο ένα χρόνο? Ξεκίνησα να εργάζομαι το Σεπτέμβριο και ενδιαφέρομαι να συμπληρώσω την αίτηση. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
  2. Καλησπέρα και με συγχωρείτε που καθυστέρησα να σας ευχαριστήσω.Μάλλον ναι καλό θα ήταν, όταν με το καλό τελειώσω το μεταπτυχιακό μου και βρώ δουλειά τότε να κάνω εξαίρεση απο το ΤΣΜΕΔΕ. Αναρωτιέμαι ωστόσο αν αξίζει να πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ στην Ελλάδα και όχι κάποια ιδιωτική ασφάλιση στο εξωτερικό?
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα.Διάβασα με προσοχή όλη τη συζήτηση από το 2009 καθώς με απασχολεί και εμένα αυτό το θέμα.Έχω διαβάσει αρκετές απόψεις σχετικά με τη διακοπή ή μη από το ΤΣΜΕΔΕ σε περίπτωση εργασίας στην Αγγλία, ωστόσο δεν έχω βγάλει κάποια άκρη σχετικά με το τι θα έπρεπε να κάνω. Εγώ πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ από το 2011 και το Σεπτέμβρη θα πάω στην Αγγλία για μεταπτυχιακό και έπειτα θέλω να δουλέψω είτε εκεί είτε Μέση Ανατολή.Το δίλημμα μου και μένα ωστόσο είναι 1)να το διακόψω ή όχι το ΤΣΜΕΔΕ? 2)να το κρατήσω(όσο κάνω το μεταπτυχιακό) και να εξαιρεθώ απο τις εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ όταν βρω εκεί δουλειά? 3)να το κρατήσω και να εξαιρεθώ απο τις εισφορές στον Αγγλικό φορέα ασφάλισης όταν βρω εκεί δουλειά? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να μείνω εκεί για πάντα παρα μόνο για κάποια χρόνια. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός διότι επαναφέρω πάλι το θέμα απο την αρχή του,αλλά θα με βοηθούσε πολύ αν μάθαινα από εμπειρίες συναδέλφων σε αυτό το thread τι έκαναν τελικά με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.