Μετάβαση στο περιεχόμενο

mlts

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mlts

  1. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να διαγραφώ από το τσμεδε, όχι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Αυτό που θέλω είναι να σταματήσω για ένα διάστημα να πληρώνω τις εισφορές μου (γνωρίζοντας ότι αυτές θα προσαυξάνονται όσο περνάει ο καιρός), γιατί δεν έχω άλλη δυνατότητα. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να εξαιρέσω τον κλάδο υγείας από το τσμεδε και να ασφαλιστώ στο ταμείο του συζύγου μου. Προφανώς, λοιπόν, την απάντηση θα την πάρω από το ταμείο του συζύγου μου, έτσι δεν είναι;
  2. Καλημέρα σας. Είμαι άνεργη μηχανικός εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, αν μπορώ να ασφαλιστώ στο ταμείο του συζύγου μου, ως προστατευόμενο μέλος, και να σταματήσω να είμαι ασφαλισμένη στον κλάδο υγείας του τσμεδε. Ο σύζυγός μου δεν είναι μηχανικός. Όπως καταλαβαίνεται θέλω να σταματήσω να πληρώνω το τσμεδε, αλλά δεν θέλω να μείνω ανασφάλιστη στον κλάδο υγείας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.