Μετάβαση στο περιεχόμενο

maranti

Core Members
 • Περιεχόμενα

  425
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

14 Ουδέτερη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά maranti

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Το θέμα είναι κυρίως με τις εισφορές που πιθανότατα θα πληρωθούν λάθος. Τα ΚΗ κτλ. ποσοστό κτλ. ?Καμια συμβουλή για τα φορολογικά και εισφορες?
 2. Για να προχωρήσει μια αίτηση κατεδάφισης πρέπει να βάλω όλα τα αρχεία που μου ζητάει?Και τα φορολογικά?Δεν πρέπει να γίνει κάποιος έλεγχος και μετά? Το σύστημα λέει όλα τα αρχεία να ανεβούν...
 3. Ευχαριστώ πολύ, με μπέρδεψε η 5η και 6η στήλη.
 4. Δηλαδή: Επαναχρησιμοποιούμενη ποσότητα= υλικά που χρησιμοποιούνται ξανά εντός στο εργοτάξιο Ανακτώμενη ποσότητα = υλικά που τα δίνω σε κάποιον εκτός του εργοταξίου να τα χρησιμοποιήσει-γίνεται διαλογή Ποσότητα προς τελική διάθεση: υλικά - ανακατεμένα ο,τι να είναι που πάνε προς την ειδική μονάδα
 5. Συμπληρώνω το ΣΔΑ. Μπορεί κάποιος εμπειρικά να μου πει ανά 100 μ2 ισόγειας κατοικίας πόσους τόνους περιμένουμε για κατεδάφιση? Επίσης ποια η διαφορά Ανακτ'ωμενης Ποσότητας από Ποσότητας προς τελική διάθεση σε ΧΥΤ Αδρανών? Αφορά το χώμα π.χ.?
 6. Ξέρει να μου πει κάποιος λίγο την διαδικασία με τη διαχείριση αποβλήτων κατεδάφισης? Αρχικά κάνω την επιμέτρηση και συμπληρώνω το ΣΔΑ. Στην συνέχεια ψάχνω (διότι ο πελάτης δεν μπορεί) ποιος καλύπτει την Αττική... Στη σελίδα του http://aekkattikis.gr δείχνει 3 μονάδες και πολλούς διαχειριστές. Το κόστος πάει με τους τόνους να υποθέσω? Αυτό που λέει " ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΟΝΟ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕΚΚ " είναι για την εγγύηση?
 7. Κάποιος παλιός και έμπειρος μπορεί να μου απαντήσει? Ποια η διαφορά των παραπάνω ενεργειών?
 8. Επίσης στα τετραγωνικά της κατεδάφισης ισόγειας κατοικίας μπαίνουν και τα εμβαδά των βεραντών?
 9. Να ρωτήσω κάτι. Στη λίστα των δικαιολογητικών που βλέπω για κατεδάφιση έχει 2 στήλες : Μελέτες/Έγγραφα και Ενέργεια. Στην ενέργεια λέει 2 πράγματα αναλόγως τη μελέτη: Έλεγχος από ΥΔΟΜ ή Έλεγχος Πληρότητας. Πρέπει να τα ανεβάσω όλα μαζι για να προχωρήσει η αίτηση?
 10. Συγνώμη δεν έχω καταλάβει- είναι η πρώτη άδεια..!. Το τοπογραφικό ΕΓΣΑ το έχει κάνει τοπογράφος. Πριν λίγο καιρό, πριν το συμβόλαιο. Πληρώθηκε κανονικά. Το τοπογραφικό αυτό ζητείται ξεχωριστά ως δικαιολογητικό. Γιατί "του συμβολαίου το τοπογραφικό δεν αρκεί σε καμία περίπτωση για άδεια, θέλει συμπλήρωση αν όχι πλήρη αποτύπωση από την αρχή"? Πριν λίγες μέρες έγινε. Στην συνέχεια στην αποτύπωση αρχιτεκτονικών ζητά: Περίγραμμα κάτοψης, σχηματικές τομές οκ. Και Τοπογραφικό με ένδειξη θέσης κατεδαφιστεου + φωτος. Αυτό αποτελεί εκ νέου έργο με αμοιβή και ανάθεση-ανάληψη ?
 11. Στο δελτιο σχετικά με κατεδάφιση συμπληρώνουμε το είδος κατασκευής, είδος οικοδομής και στοιχεία του όγκου, προϋπολογισμός κτλ?
 12. Στα δικαιολογητικά λέει Τοπογράφ. Διάγραμμα ΕΓΣΑ 87- το έχω από τοπογράφο στο συμβόλαιο, οκ. ¨όμως ζητά΄και τοπογραφικό με ένδειξη θέσης κατεδαφιστεου + φωτος μέσα. Κάνω ένα καινούργιο εγώ - απλό χωρίς ΕΓΣΑ ? Θέλει ξεχωριστή αμοιβή?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.