Jump to content

killertomato

Core Members
 • Content Count

  1,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

killertomato last won the day on December 20 2019

killertomato had the most liked content!

Community Reputation

436 Πολύ καλή

2 Followers

About killertomato

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  near your kitchen
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

3,641 profile views
 1. εφόσον υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για το ακίνητο θα πρέπει να το ελεγξει μηχανικός της εμπιστοσύνης σας. Ο πολιτικός μηχανικός που ειδικεύεται στο στατικό φορέα του κτιρίου θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες και τη μέθοδο ελέγχου.
 2. δυστυχώς λόγω της πολυπλοκότητας του νόμου για τα αυθαίρετα θα ακούσετε πολλές απόψεις. Οπότε θα πρέπει να βρείτε κάποιον μηχανικό της εμπιστοσύνης σας και να ακούσετε αυτά που θα σας προτείνει για την τακτοποίηση και αφήστε τι λέει ο καθένας.
 3. δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι αφου έχουν υπαχθεί (και ας μην οριστικές υπαγωγές ή εξαιρεμένα) οτι πληρούν το κριτήριο;
 4. συμφωνώ , ασχέτως καθέτου το οικόπεδο μετράει ως μονάδα, άρα θα κολλήσει στο όριο της καθέτου και θα αφήσει δ απο το όμορο οικόπεδο προσοχή το δ = 2.5 + 0.05*ύψος . οπότε αν έχεις ύψος 6μ το δ είναι = 2.5 + 0.05*6 = 2.5+0.3 = 2.8 αν θες να μειώσεις και άλλο το δ και να πας στο 2.5μ δες μήπως μπορείς να ενταχθείς στα χαμηλά κτίρια
 5. έχω και εγώ παρόμοια περίπτωση, θα παω να κάνω αυτοψία πάλι και θα εκδώσω νέες βεβαιώσεις, ίσως ζητήσω μια συμβολική τιμή για τις νεές αποδείξεις που θα κόψω (τα έξοδα μου δλδ). Δεν φταίει ο ιδιοκτήτης, θεωρώ σαν επαγγελματίες πρέπει να βοηθήσουμε
 6. εντάξει διαβάζω το ποστ του pavlos33 και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Βρισκόμαστε στο 2020 και δεν έχουν σκάνερ! ΣΚΑΝΕΡ η προηγμένη εξωγήινη τεχνολογία για τους λίγους και εκλεκτούς. Και καλά σας έχει χαλάσει το φαξ, δεν έχετε σκάνερ, δεν υπάρχει ένας υπάλληλος εκεί έστω με iphone5 να το σκανάρει ως pdf κατευθείαν απο την κάμερα του κινητού; Λυπάμαι πραγματικά γιατί οι άνθρωποι δείχνουν να θέλουν να βοηθήσουν και δεν τους το επιτρέπει η ίδια η τεχνολογία (ή καλύτερα η άγνοια της)
 7. το φαξ καταργήθηκε πανηγυρικά απο το δημόσιο ... https://luben.tv/stream/196537
 8. ετσι όπως το καταλαβαίνω εγω η λέξη κλειδί είναι το εγγράφεται αυτο σημαίνει επιφάνεια κάλυψης και όχι δόμησης, άλλωστε με τη λογική σου θα μπορούσε να κτιστεί και ενα 5οροφο με 10μ2/όροφο.
 9. εκεί στο ΤΕΕ χώνεψαν το αρνάκι της Πασχαλιάς και αποφάσισαν να γράψουν καμια π@π@ρια για να δείξουν ότι ασχολούνται;
 10. https://www.cnn.gr/oikonomia/story/217052/vroytsis-hlektronika-pleon-i-asfalistiki-enimerotita-1-500-000-mi-misthoton την επόμενη βδομάδα
 11. μα το λεει ξεκάθαρα στο αρθρο 100 παρ .8 " Ως ειδικό πρόστιμο καταβάλλεται εφάπαξ το παράβολο των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ ανά όροφο, ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη διαμερίσματος. " μπορείς να ανατρέξεις και στον 4178 αρθρο 23. παρ10 στην εγκυκλιο 3 το αναφερει ακριβώς όπως το έχεις κάνει
 12. χαιρετίζω το αθάνατο Ελληνικό κράτος! Δεν με απογοητεύει ποτέ , όπως και με τους αυθαιρετονόμους κερδισμένοι βγαίνουν οι τελευταίοι και όχι αυτοί που σπεύδουν να τα κάνουν όλα στην αρχή...Κατάφεραν να μας δώσουν το 600€ (εκπτωτικό 800αρι) αφου βασάνισαν και λιγάκι...Τουλάχιστον η ΔΕΗ έβγαλε κανα φράγκο παραπάνω με τους ανοικτούς υπολογιστές.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.