Μετάβαση στο περιεχόμενο

killertomato

Core Members
 • Περιεχόμενα

  884
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

Φήμη στην κοινότητα

339 Εξαιρετική

1 Ακόλουθος

Σχετικά killertomato

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  near your kitchen
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.891 profile views
 1. βγήκε άδεια το 2004 σε υφιστάμενο και δεν μπήκαν φωτογραφίες όλου του ακινήτου; για ψάξε το φάκελο στην πολεοδομία μήπως βρεις κάτι σχετικό. το 2004 δεν είναι και τόσο πίσω, υποτίθεται οτι ήταν κάπως αυστηρά στην πληρότητα τότε..
 2. παλιά του '88; δηλαδή η του '65 είναι αρχαίες; εφόσον υπάρχει άδεια δεν μπαίνει τοπογραφικό, είναι σαφές
 3. θεωρώ οτι θα το βρεις μπροστά σου γιατι πλέον οι ΘΣ μετακινήθηκαν σε ΚΧ άρα πας για τροποποίηση σύστασης. Σε κάθε περίπτωση μίλησε και με συμ/φο μήπως μπορεί με κάποιο τρόπο να αποφευχθεί
 4. 1.ναι 2.μήπως εμφανιστούν στο Ε9 ως βοηθητικοί χώροι με χρονολογία κατασκευής σχετική με την οικοδομή 3. Όχι , οι εξώστες είναι ιδιόχρήστοι χώροι.
 5. διαβάζεις το ΠΔ 99 (5-11-2108) και θα μάθεις . Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο είναι να την υπογράψει ένας μηχανολόγος μηχανικός
 6. καλημέρα, η τιμή ζώνης για εκτός σχεδίου στο Μίλεσι ή Μήλεσι στη Μαλακάσα (δήμος Ωρωπού) είναι 600€; https://goo.gl/maps/nQjs7qC3BK52
 7. εφόσον δεν έχεις διαφοροποιήσεις με την ΟΑ το διαμέρισμα δεν θέλει τακτοποίηση. Τα υπόλοιπα αφορούν δικηγόρο και συμβολαιογράφο όπου με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τροποποιήσουν τη σύσταση για να μπει το σωστό σχέδιο. Έχεις λάθος τίτλους λοιπόν και σωστά σχέδια. Θέλει συνεννόηση για να γίνει η μεταβίβαση
 8. καλύτερα είναι αν έχεις μια επικαιροποιημένη κάτοψη της υπάρχουσας κατάστασης ενταγμένη στον 4495 για να αποκτήσει νόμιμη κάτοψη το διαμέρισμα. Αφου λοιπόν η κάτοψη της σύστασης συμφωνεί με την πραγματικότητα θα χρεώσεις μια διαμερισμάτωση ως παράβαση και θα χρησιμοποιήσεις την κάτοψη ΣΟΙ ως αποτύπωση.
 9. killertomato

  Ελεγκτές δόμησης

  εφόσον όλα είναι σε συμφωνία με την ΟΑ δεν χρειάζεται να αναφέρεις κάτι. Εκδίδεις πόρισμα χωρίς παραβάσεις
 10. κυκλοφορούν κάποια συστήματα ανακύκλωσης του νερού αποχέτευσης μέσω βιολογικού καθαρισμού για πολυκατοικίες , φαντάζομαι ο΄τι θα μπορούσε να συνδεθούν και τα όμβρια στο σύστημα. Δεν έχω ψάξει καθόλου για το συγκεκριμένο σύστημα , όμως θυμάμαι σε ένα ταξίδι μου στην Κύπρο πριν 20 χρόνια έμενα σε ενα νεόκτιστο (τότε) συγκρότημα πολυκατοικιών που χρησιμοποιούσε αυτή την τεχνολογία.
 11. killertomato

  Παλιο σπιτι προβληματα

  Θα καλέσεις πολιτικό μηχανικό για να σε συμβουλεύσει πως μπορείς να κινηθείς. Τέτοια θέματα θέλουν αυτοψία και είναι επικίνδυνο να απαντηθούν μέσω ιντερνετ.
 12. το θέμα δεν είναι μόνο να απαγορευτούν τα μιας χρήσης πλαστικά, πρέπει γενικά να περιοριστεί η υπερκατανάλωση πλαστικών. Εδώ πας σε ένα παιδικό πάρτι και υπάρχουν 200 πλαστικά ποτηράκια για να πιουν 15 παιδιά με τους γονείς τους. Αν έγραφαν τα ονοματά τους τα παιδάκια πάνω στο ποτήρι τα 200 θα γινόντουσαν 50.
 13. ουσιαστικά η προέγκριση ΟΑ είναι αυτό που λέγαμε έγκριση δόμησης πριν το ηλεκτρονικό σύστημα. Καταθέτεις ΔΔ+ΤΔ από μελέτες (συν τα λοιπά δικαιολογητικά)
 14. η απαίτηση για υποσταθμό γίνεται σε νέες οικοδομές , δεν έχω ακούσει περίπτωση για υφιστάμενα. επίσης αν θυμάμαι καλά στον όγκο δεν υπολογίζεται το υπόγειο
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.