Μετάβαση στο περιεχόμενο

ocean blue

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ocean blue

  1. "η γνωμη της υπηρεσίας είναι οτι ο ΚΑΝΕΠΕ εφαρμοζεται σε περιπτωση που απο τον ελεγχο του υφισταμενου βασει ΕΑΚ 2000 προκυψει αναγκη ενισχυσης". Σε εσενα προεκυψε αναγκη ενίσχυσης? δεν διαβασα καπου να αναφερει ο ΕΑΚ αναγκη το κτισμα να ειαι νομιμο..
  2. σχετικα με την διαφοροποίηση στα ανοίγματα όψης πως βλέπετε την ιδέα αντι να χρεώνονται κατάποκοπή 500 ευρώ έκαστη μεταβολή να χρεώνονται συνολικά με αναλυτικό όλες οι οικοδομιές εργασίες στο εξωτερικό κέλυφος (δηλ. στην ουσία με 1 500ρικο) όλες οι διαφοροποιήσεις στα ανοίγματα. δηλ. τάδε μ2 αλουμινια, τόσα κτισίμα τόσα μ3 γκρεμισμα, σοβαδες κλπ.? επίσης, βλέπω οτι συχνα (το εκανα και εγω αυτο αρχικά) χρησιμποιειται απο συναδελφους η "διαμερισματωση" μαζι με αλλες αυθαιρεσίες. στο λογισμικο του τεε λεει αν βάλεις το ποντικι στο νταμακι της διαμερισματωσης οτι χρησιμοποιειται μονο εαν είναι η μοναδικη παραβαση αλλιως οι αλλαγες πάνε σαν πολεοδομικη παραβαση. τελος, στεγη που εξεχει απο το διαμερισμα και δημιουργει στέγαστρο χρεώνεται (το στεγαστρο) σαν ανεξαρτητο 500ρικο ή το βάζετε στον αναλυτικο της στεγης? την καμιναδα του τζακιου την δηλώνετε..??? δεν ειναι υπερβολή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.