Μετάβαση στο περιεχόμενο

reset

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by reset

  1. Καλησπερα, Για πελατη ο οποιος ηθελε να κανει ρυθμιση του Υπογειου του με το νομο Μπιρμπιλη, διαπιστωσαμε οτι το υπογειο ενω εχει κατασκευσστει δεν υπαρχει στην Οικοδομικη Αδεια. Το κτιριο ειναι σε συγκροτημα κατοικιων (στο οποιο ο πελατης ηταν οικοπεδουχος και πηρε 4 διαμερισματα αντιπαροχη) Ενω σε ολα τ αλλα κτιρια υπαρχουν τα υπογεια στην Ο.Α. μονο σε αυτο λειπει. Στα συμβολαια αναφερεται το υπογειο (αν και τα συνημμενα σχεδια των συμβολαιων δεν ειναι αυτα της Πολεοδομιας!!) Η αδεια ειναι του 1994. Λογικα παμε σε νομιμοποιηση με καταβολη προστιμου ανεγερσης και καταβολη εφαπαξ προστιμου;; Πως υπολογιζονται τα 2 παραπανω, με τους νομους και τις Εγκυκλιους δε βγαζω ακριβες συμπερασμα!!
  2. Την τελικη αδειοδοτηση την δινει η Χημικη Υπηρεσια (Χημειο του Κράτους), οποτε αυτοι θα υποδειξουν πως πρεπει ν αντιμετωπιστει το θεμα. Παρε ενα τηλ στο Χημειο που ειναι αρμοδιο στην περιοχη της εγκαταστασης και αυτοι θα σου υποδειξουν ολη τη διαδικασια: ΜΠΕ Αδεια Εγκαταστασης Αδεια Λειτουργιας Δηλωση Εμφιαλωτηριου Αδεια Εμφιαλωσης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.