Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΠΕΣΛΕΜΕΣ Κ.

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜΠΕΣΛΕΜΕΣ Κ.

  1. λύστε μου μια απορια..... ήρθε σήμερα στην οικοδομη ενα συνεργειο της δεη για να τοποθετηση τους μετρητες. στο σημειο που προκυται να τοποθετηθουν υπηρχε ενας παλιος μετρητης απο το ηδη υπαρχων διαμερισμα και οι καινουργιοι γαι τα υπολοιπα διαμερισματα θα μπουνε διπλα. λιγο πιο περα στο μισο περιπου μετρο εχω κατεβαση την αποχετευση των κουζινων των δυο διαμερισματων εξωτερικα πλεον αφου ειχε ηδη σοβατιστει η οικοδομη. οι μαγκες δεν εκαναν τιποτα και θελουνε να ξηλωσω την αποχετευση ισχυριζομενοι πως αποτελει κινδυνο για τους μετρητες σε περιπτωση διαροης. και ρωταω εγω τωρα.........η βροχη δεν αποτελει κινδυνο για τους εκτεθημενους μετρητες. ας μου δωσει καποιος σχετικος μια γνωμη......
  2. φίλε βάλε θερμοστατικούς διακόπτες σε όλα τα σώματα και κατήργησε το θ/χ. δώσε εντολη στον καυστήρα απευθείας μέσα στην κονσόλα του λέβητα και χρησιμοποίησε ένα μονο κυκλοφορητή(κατα προτίμηση inverter) για όλα τα κυκλώματα ακόμη και για το μπόιλερ.ετσι εχεις ενα παρα πολύ απλο λειτουργικα συστημα πολυ αποδοτικο και οικονομικο. προαιρετικά μπορεις με αντισταθμιση να επεμβεις στο ιδιο συστημα και να κερδισεις επιπλεον οικονομια αλλα υπαρχουν και αλλοι πολυ οικονομικοτεροι τροποι που φερνουν το ιδιο αποτελεσμα. το εφαρμοζω χρονια τωρα σε εγκαταστασεις μου με πολυ μεγαλη επιτηχια. οσων αφορα τις σωληνώσεις αφοβα κανε χρηση σωληνας πολυπροπυλαινιου που να καλυπτει ομως προδιαγραφες για χρηση σε συστηματα θερμανσης.κοινος ονομαζεται ραντομ και ειναι ελαχιστα ακριβοτερη απο την απλη,πολυ ομως φθηνοτερη απο τον χαλκο.
  3. θα συμφωνησω μαζι σου φιλε ......το μηχανημα ειναι προιον για να ζετανουνε υποβρυχια και τετοιου ειδους σκαφη οπου ουτε η καταναλωση ενδιαφερει κανενα αλλα και οι απαιτησεις δεν εχουνε καμια απολυτως σχεση με ενα κοινο σπιτι.......
  4. stayros τι ακριβως θες να μαθεις πες μου....ισως μπορω να σε βοηθήσω
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.
  6. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΔ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 'Η ΤΑΡΑΤΣΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ ΚΑ.
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΗΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΗΣ ΑΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Παρακαλω μην γραφετε με κεφαλαια, γιατι ειναι σαν να φωναζετε. Διαβαστε τους Κανόνες Συμμετοχής παρακαλω. Ευχαριστω.
  8. Εχω κανει τοποθετηση τετοιου μηχανηματος σε κατοικια 90τμ και ειλικρινα το εχω σκυλομετανιωσει που εχασα τον χρονο μου με αυτο το συστημα. Κατα κυριο λογο δεν αποδιδει οσο υποσχεται,καταναλωνη πολυ παραπανω ενεργεια απο οσο υποσχεται και εχει τοσες πολλες ιδιαιτεροτητες και απαιτησεις που το καθιστουν αδυνατον να τοποθετηθη και να δουλεψει στο 90% των ηδη εγκατεστημενων θερμασεων. Παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία. Δείτε τους Κανόνες Συμμετοχής miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.