Μετάβαση στο περιεχόμενο

perseas1

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by perseas1

  1. Χωρις καθόλου άδεια. Του έχουμε κάνει δικαστήριο το οποίο θα γίνει σε 2 χρόνια. Αλλα ο ίδιος ο μηχανικός μας είπε πως με αυτο το νόμο θα μας βγάζει την άδεια χωρις καποιο κόστος απο εμας (έχει πληρωθεί για την άδεια πριν 10 χρόνια). Ο μηχανικός μας είπε πως μόνο τα παράβολα είναι και μετα θα βγάλει την άδεια χωρις πρόστιμα. Μας πήρε ήδη της βεβαιώσεις που χρειάζονται και περιμένει να ανοίξει το σύστημα για να την περάσει ηλεκτρονικά. Θα υπάρξουν πρόστιμα? Απο την στιγμή που θα την κάνει ηλεκτρονικά υποθέτω πως δεν θα μπορεί να κάνει πίσω. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, 2 μεζονέτες εντός σχεδίου τιμή ζώνης 1200 ευρώ χωρίς άδεια. 1η μεζονέτα 146 τμ με γκαρσονιέρα 50 τμ 2 η μεζονετα 150 τμ και υπόγεια 60 τμ στην κάθεμια μεζονέτα. Ο μηχανικός μας είπε πως υπάρχει παράβολο κοντα στα 2000 ευρώ για όλα. Η ερωτηση μου, μόλις το περάσει ηλεκτρονικά θα βγούν πρόστιμα ή δεν υπάρχουν πρόστιμα και μόλις δηλωθεί ηλεκρονικά και πληρωθούν τα παράβολα θα μπορούμε μέσα σε 3 χρόνια να βγάλουμε την άδεια? Υπάρχει κάποιο ενδεικτικό κόστος για άδεια στο περίπου? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.