Μετάβαση στο περιεχόμενο

mr_kos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mr_kos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σαν μηχανικός νιώθω μεγάλη ευθύνη για δύο λόγους Ιδεολογικά _ Η στατική επάρκεια δεν είναι συγχωροχάρτι να την μοιράζω Επαγγελματικά_ Θέλω να είμαι σε θέση να απαντάω στον πελάτη μου, αν το κτήριο που μένει 'πέρασε' τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο, ώστε σε αντίθετη περίπτωση να του προτείνω κανονική μελέτη!
  2. Ουσιαστικά είναι ένα δελτίο που καταγράφονται απλά χαρακτηριστικά στοιχεία της κατασκευής,τα οποία χρησιμεύουν για τον Πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο ή Ταχύ Οπτικό Έλεγχο (ΤΟΕ), για μια πρώτη καταγραφή και ταχεία αποτίμηση της σεισμικής ικανότητας των κτιρίων, σύμφωνα με μια αριθμητική διαδικασία (λίγο περίπλοκη) που έχει προταθεί από τον ΟΑΣΠ. Προσωπικά έχω αγοράσει λογισμικό για αυτόν τον έλεγχο, το οποίο με βοήθησε πολύ!
  3. Νομίζω έχουμε υποτιμήσει λίγο την σημασία της δομικής τρωτότητας . Ένας συνάδελφος μου είπε ότι σύμφωνα με τα σεμινάρια του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ για τα αυθαίρετα, καθιστά τον υπογράφοντα ποινικά υπεύθυνο σε περίπτωση αστοχίας που σημαίνει ότι η ευθύνη μας είναι μεγάλη
  4. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το νέο πακέτο αυθαιρέτων από την 3dr, ''σύμβουλος αυθαιρέτων''...το έχει αγοράσει κανείς να μου πει εντυπώσεις από το πρόγραμμα και απο την τηλεφωνική υποστήριξη?
  5. Συμφωνώ, και άλλωστε πιστεύω ότι αντίστοιχο σεμινάριο, μπορείς να το βρεις και δωρεάν από διάφορες εταιρίες
  6. Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω σε ποιες περιπτώσεις και κατά πόσο,πιστεύετε ότι είναι χρήσιμοι οι μη καταστροφικοί έλεγχοι,στην νομιμοποίηση των αυθαιρέτων?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.