Μετάβαση στο περιεχόμενο

geo79

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

geo79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.Άρα στην περίπτωση που δεν υπάρχει Κανονισμός πολυκατοικίας δεν προβλέπεται και εξαίρεση από τις δαπάνες;
  2. Γειά σας Ενημερώνομαι τακτικά από το foroum σας για πολλά ενδιαφέροντα θέματα,αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δέν έχω συναντήση κάποια περίπτωση που να σχετίζεται με τη δική μου.Νοικιάζω σε πολυκατοικία 17 διαμερισμάτων(αδεια 1998) που θερμαίνεται από κοινό καυστήρα πετρελαίου αλλά με αυτόνομο συστημά για κάθε διαμέρισμα(ωρομέτρηση).Η πολυκατοικία δέ συνέταξε ποτέ Κανονισμό(μα στην Ελλάδα ζούμε... και από τα συμφραζόμενα των ιδιοκτητών,ούτε και μελέτη μηχανικού για την κατανομη δαπανών,απωλειών θέρμανσης κλπ.Αυτην τη στιγμή με τη μή ικανοποιητικη θερμανση που προκύπτει απο τη στάση πληρωμών των κοινοχρήστων από μερίδα ενοίκων,αλλά και της άπιαστης τιμης του πετρελαίου προτίθεμαι να εγκαταστήσω ατομικό σύστημα θερμανσης,εν προκειμένω σομπα-καλοριφερ πελλετ το οποίο συνδέεται με τα καλοριφερ του εκαστοτε διαμερίσματος από το σημείο της ατομικής μου ηλεκτροβάνας.Σε αυτήν την περίπτωση που σας περιέγραψα υποχρεούμαι συμμετοχης στις δαπάνες θέρμανσης της οικοδομής ή τί ακριβώς επιβάλεται;Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.