Μετάβαση στο περιεχόμενο

vled

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

vled's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ερώτηση : στο ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης αυθαιρέτων, μπορείς να προχωρήσεις πέρα της πληρωμής του παραβόλου ?
  2. Ερώτημα ΣΟΣ Σε ακίνητο που έχω υποβάλει ηλεκτρονικά δήλωση ρύθμισης με τον Ν4014/11(α' φάση ), και θέλουν οι ιδιοκτήτες να κάνουν τώρα μεταβίβαση, η βεβαίωση μηχανικού περί νομιμότητας κτιρίου γίνεται χειρόγραφα( αν ναι τι πρέπει να αναφέρει ? ) ή ηλεκτρονικά ( αν ναι πώς, σε ποιο σημείο του προγράμματος ?)
  3. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς το εξής : Σε ακίνητο που έχω υποβάλει ηλεκτρονικά δήλωση ρύθμισης με τον Ν4014/11(πρωτη φάση ), και θέλουν να κάνουν τώρα μεταβίβαση, η βεβαίωση μηχανικού περί νομιμότητας κτιρίου γίνεται χειρόγραφα( αν ναι τι πρέπει να αναφέρει ? ) ή ηλεκτρονικά ( αν ναι πώς, σε ποιο σημείο του προγράμματος ?)
  4. καλημέρα, γνωρίζει κανείς τα εξής : α)Σε ακίνητο που έχω υποβάλει ηλεκτρονικά δήλωση ρύθμισης με τον Ν4014/11, και θέλουν να κάνουν τώρα μεταβίβαση, η βεβαίωση μηχανικού περί νομιμότητας κτιρίου γίνεται χειρόγραφα( αν ναι τι πρέπει να αναφέρει ? ) ή ηλεκτρονικά ( αν ναι πώς, σε ποιο σημείο του προγράμματος ?) β)σε ακίνητο για το οποίο μας ζητάνε να δώσουμε βεβαίωση ότι δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές, προκειμένου να μεταβιβαστεί, αλλά τα σχέδια της οικοδομικής αδείας δεν τα έχει ο ιδιοκτήτης και η πολεοδομία έχει δώσει βεβαίωση ότι έχει χαθεί ο φάκελος , πως ελέγχουμε την νομιμότητα του κτιρίου ?
  5. καλημέρα, γνωρίζει κανείς τα εξής : α)Σε ακίνητο που έχω υποβάλει ηλεκτρονικά δήλωση ρύθμισης με τον Ν4014/11, και θέλουν να κάνουν τώρα μεταβίβαση, η βεβαίωση μηχανικού περί νομιμότητας κτιρίου γίνεται χειρόγραφα( αν ναι τι πρέπει να αναφέρει ? ) ή ηλεκτρονικά ( αν ναι πώς, σε ποιο σημείο του προγράμματος ?) β)σε ακίνητο για το οποίο μας ζητάνε να δώσουμε βεβαίωση ότι δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές, προκειμένου να μεταβιβαστεί, αλλά τα σχέδια της οικοδομικής αδείας δεν τα έχει ο ιδιοκτήτης και η πολεοδομία έχει δώσει βεβαίωση ότι έχει χαθεί ο φάκελος , πως ελέγχουμε την νομιμότητα του κτιρίου ? γ)οι μηχανολόγοι μηχανικοί μπορούν να αναλαμβάνουν ρυθμίσεις αυθαιρέτων με τον Ν4014/11?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.