Μετάβαση στο περιεχόμενο

xifias

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

xifias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπεραα, Για 10 kw σε στεγη ποσο ειναι η τιμη τωρα?Και περιμενουμε να ανεβει η να πεσει στο επομενο διαστημα η το 2014?Ευχαριστω
  2. ΧΙλιοευχαριστω παιδια ειστε απιστευτοι σκοπευω να γινω expert κ εγω σαν κ εσας!
  3. Για να υπολογισω την συνολικη ισχυ που αποδιδει το παρκο ανα ετος,ο τροπος ειναι να παρω την μηνιαια ακτινοβολια στην κλιση των πλαισιων ανα τετραγωνικο μετρο, και την πολλαπλασιαζω επι την επιφανεια των πλαισιων και επι τον συντελεστη συνολικων απωλειων του συστηματος??
  4. Χμμμ ψαχνω ψαχνω αλλα δεν το βρισκω το λεγομενο προτυπο για αλεξικεραυνα,θα μπορουσατε να μου στειλετε το λινκ απο το site της dehn?Ευχαριστω!
  5. Καλησπερα, Για αντικεραυνικη προστασια μου ειπανε να ακολουθησω το προτυπο της εταιριας που λεγεται καπως''DehLL ,DehL''? ΜΗπως γνωριζετε το ονομα της εταιρειας,γιατι δεν μπορω να βρω το προτυπο?
  6. Καλημερες! Εχω ενα θεμα με την αντικεραυνικη προστασια και ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις ποιο ειναι το προτυπο του ΕΛΟΤ το πιο ανανεωμενο για τις αντικεραυνικες προστασιες?
  7. Ωραια,θα τα ξανακοιταξω αυτα. Τωρα Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ τι ειναι και βασικα ποσο εχει τιμη περιπου?????Ενα τεμαχιο θα χρειαστω για παρκο 60kw ετσι?Εχει σχεση με τη ΔΕΗ ε?Απλα δεν βρισκω πουθενα στην βιβλιογραφεια περι αυτου,μηπως εχει αλλο ονομα ?
  8. Ενταξει οχι και 15 μερες!Κατι μηνες!Πως το συμπερανες δεν μπορω να καταταλαβω Μηπως εισαι πυθια online?
  9. Οχι ρωταω,γιατι μηπως δεν ειναι απαραιτητη,δηλαδη αν ειχα τον καθηγητη θα τον ρωτουσα,μηπως να μην βαλω αντικεραυνικη? Η επιβαλεται απο τη νομοθεσια,η αν ειναι απαραιτητη απο αποψη επιστημονικη? Προσπαθω να γλυτωσω χρονο,γιατι την παρουσιαζουμε στο τελος του μηνα ρε συ!Σε 5 μερες!
  10. Διαβαζω διαβαζω! Αντικεραυνικη προστασια ειναι επιβεβλημενη σε ενα παρκο?
  11. Οχι δεν ειπα ψεματα!Ειναι υπαρκτο παρκο στην Ολυμπια θα γινει!Αλλα περιμενω ακομα απο το 2010 εχω κανει αιτηση. Αυτη ειναι η μελετη που κανω για τη σχολη,η οποια αφορα αυτο το παρκο!Αλλα δεν σημαινει πως θα την ακολουθησω απαραιτητα,απλα θελω μια αρτια μελετη,με τα σημερινα δεδομενα και βλεπουμε πως θα γινει.Φυσικα θα συμβουλευτω μηχανικο και θα τα αναλαβει μηχανικος στην φαση της υλοποιησης.Ε κατι εμαθα αλλα ειμαι ακομα αγουρος και ανασφαλης για να κανω τα δικα μου και να εκφερω αποψη, εχω πολλα να μαθω! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
  12. Ενταξει ρε παιδια τα ξερετε το καταλαβα!Εγω με τα ανσανσερ θα ασχοληθω,οποτε θα εντρυφησω οσο με παιρνει στα φ/β!Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιον οδηγο και βοηθεια γιαυτο ρωταω,κανεις να μου λυσει την απορια πιο πανω?
  13. Ευχαριστω πολυ! Οταν εχω 1 string με 24 πλαισια παραλληλα με 1 string με 24 πλαισια και 1 string με 15 πλαισια μονο του στον ιδιο αντιστροφεα η ταση που δεχεται ο αντριστροφεας ισουται με την μεχιστη ταση του 1 στρινγκ των 24 πλαισιων η οποια θα ειναι συνδεδεμενες παραλληλα με την αλλη 24αδα ,η πρεπει να κανω τιποτα και με το στρινγκ των 15 πλαισιων επειδη ειναι μικροτερη η ταση αν και θα ειναι μονη της συνδεδεμενη ?Την μεγιστη παιρνω απο τα στρινγκς,δηλαδη της 24αδας? Εντιτ: Tωρα ειδα το μηνυμα σου Bill Ρε παιδια διαβαζω αλλα δεν βρισκω και απαντησεις σε ολες τις αποριες!Γιατι καθε παρκο ειναι διαφορετικο!Και πρεπει σε ενα εξαμηνο να τα μαθω ολα απο ηλιακες ακτιβοβολιες μεχρι τις βιδες οποτε ειναι λιγο δυσκολο! Ο inverter ειναι ο SMA tripower STP 15000TL και ναι bill θα μπουν οι δυο 24αδες παραλληλα και η 15αρα μονη της!Απλα πρεπει να υπολογισω τη μεγιστη ταση που θα δεχεται ο αντιστροφεας!
  14. Λοιπον ακουστε εχω παρκο 60kw. ΜΠορω να εχω σε εναν ινβερτερ τριων συστοιχιων συνδεμενες παραλληλα,μια συστοιχια με 20,αλλη μια με 20 και μια με 15? Δημιουργηται καποιο προβλημα με την ταση ? Απο οτι εμαθα οι καθηγητες πληρωνονται 200 ευρω για καθε πτυχιακη και βοηθεια γιοκ!ΓΙαυτο παιδια βοηθηστε να παρουμε το πτυχιακι κ εμεις!!Ευχαριστω!
  15. θελω να κανω τετοια σχηματα περιπου για την εργασια στο παρκο.Υπαρουν ετοιμα τετοια σχηματα για πανελ στο οτοκαντ η ειναι αλλο προγραμμα? Θα πρεπει να τα φτιαξω γραμμη γραμμη μονος μου στο οτοκαντ,δεν νομιζω κατι ετοιμο θα υπαρχει ε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.