Μετάβαση στο περιεχόμενο

thskafid

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

thskafid's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Θα τις λάβω σοβαρά υπόψη μου, θα δω τι κυκλοφορεί στην αγορά και σίγουρα θα ξαναχρειαστώ τη βοήθειά σας για την τελική επιλογή!
  2. H αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω..Ποτέ δεν ξέρεις. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς και θα επανέλθω για επιπλέον πληροφορίες!
  3. Καλησπέρα, είμαι νέος μηχανικός και ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον απαραίτητο γεωδαιτικό σταθμό. Πριν περάσω από τις εταιρείες για ενημέρωση και προσφορές θα ήθελα να μάθω τι πρέπει να προσέξω για να μπορέσω να επιλέξω και να συγκρίνω (π.χ. ποιες ακρίβειες είναι ικανοποιητικές κλπ.) Έχετε να προτείνετε κάτι?
  4. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι νέος μηχανικός και με την ευκαιρία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ σκέφτομαι να αγοράσω τον απαραίτητο τοπογραφικό εξοπλισμό. Από ότι καταλαβαίνω εκτός από τον γεωδαιτικό σταθμό, είναι απαραίτητο πλέον και το GPS. Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω για την επιλογή GPS? Τι προτείνετε?
  5. Καλημέρα! Είναι το 5317/4 με Κ.Φ.Χ. τον Αλμυρό. Νομίζω πως τελικά πρέπει να περάσω τις συντ/νες από τον κάνναβο. Δηλαδή: Σύστημα Προέλευσης>Επιλέγω HATT(Φ.Χ.1:50000) - ΑΛΜΥΡΟΣ Δεδομένα > βάζω τις συν/νες από κάνναβο Σύστημα Αποτελεσμάτων > Εγκ.Μερκ.Προβολή > ΕΓΣΑ87 Με αυτό τον τρόπο μου βγάζει ότι τα σημεία ανήκουν στο 5317_4, που είναι το σωστό. Και πάλι όμως οι γωνιακές συντ/νες που είναι σε ελληνικό σύστημα Bessel (φ,δλ)πώς τις περνάω ??? Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής DIMITRIS80
  6. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας! Νομίζω πως τα έχω αρκετά μπερδεμένα στο μυαλό μου και θα ήθελα να με διαφωτίσετε! Λοιπόν θέλω να μετατρέψω τις συντεταγμένες ενός χάρτη ΓΥΣ 1/5000 από Ηatt σε ΕΓΣΑ, αλλά δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία. Οι γωνιακές συντεταγμένες είναι στο Ελληνικό σύστημα (bessel) φ,δλ. Αυτές πώς τις περνάω στο coords? Για παράδειγμα στην πάνω αριστερά γωνία οι συντεταγμένες είναι 39ο 22' 90 και 22ο 58' 00. Στο σύστημα προέλευσης επιλέγω Γεωδαιτικά συστήματα > Ελληνικό σύστημα (bessel) φ,δλ. Αλλά στο δλ τι τιμή πρέπει να πληκτρολογήσω???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.