Μετάβαση στο περιεχόμενο

ednamode

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ednamode

  1. Και εκεί που έλεγα ότι δεν γίνεται χειρότερα - βλέπε απορριπτική απόφαση γιατί έχουν έρθει τέσσερις φορές για αυτοψία και δεν με έχουν βρει και ενώ έχω δικαιολογητικά σφραγισμένα ότι ήμουν σε πολεοδομίες, επιβλέψεις κ.λ.π - έρχονται και πέμπτη φορά και έχω αφήσει σημείωμα 9.00 με ώρα, ημερομηνία, υπογραφή, τηλέφωνο.. ότι επιστρέφω αμέσως γιατί έχω πεταχτεί στο φαρμακείο γιατί πεθαίνω στον πόνο. Και σκάει μύτη η ***** 9.10 αφήνει το χαρτί του αρνητικού ελέγχου και φεύγει. Και μετά επί μια ώρα μιλάω με φανατισμένους εναντίον μου υπαλλήλους, οι οποίοι μου κλείνουν το τηλέφωνο, μου φωνάζουν υστερικά και αρνούνται οποιαδήποτε λύση. Γιατί; Ποιός μηχανικός είναι καθηλωμένος στο γραφείο του; Ποιό φεκ και ποιός νόμος ορίζει πόσες φορές υποχρεούνται να έρθουν για αυτοψία; Πώς γίνεται ενώ είσαι άψογος σχετικά με τους όρους του προγράμματος να παίζεται το παιχνίδι επί προσωπικού επιπέδου; Πώς γίνεται να μην έχεις τη στήριξη ενός - λογικού - αρμοδίου ατόμου το οποίο να τους εξηγεί ότι ο μηχανικός είναι ελεύθερος επαγγελματίας; ε λ ε υ θ ε ρ ο ς.. Έχει κανείς αντίστοιχη - ακραία - εμπειρία; Που να μπορεί να μου πει που να απευθυνθώ..
  2. Και εμένα για δικαστικά με βλέπω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Εγώ όκει - απουσίαζα επανειλημμένα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να μην απουσιάζεις επανειλημμένα με αυτά τα ωράρια. Στον πρώτο έλεγχο ήταν όλα εντάξει, μου κατέθεσαν και την δεύτερη δόση και τώρα μου τα ζητάνε πίσω γιατί δεν με βρήκανε στο γραφείο. Το τέλος της λογικής. Έχω μετανιώσει που έμπλεξα, αλλά το χειρότερο έχω φανατιστεί. Είναι όλοι απαράδεκτοι - και αυτός είναι ένας επιεικής χαρακτηρισμός!
  3. Ελβα, μόλις διάβασα το μήνυμα σου ότι είσαι σε φάση ενστάσεων και δεν συμμαζεύεται και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Πέρασα ήδη από την εξεταστική επιτροπή μια φορά και από ότι φαίνεται θα περάσω και δεύτερη επείδη απουσίαζα από την επαγγελματική μου στέγη. Πές μου έναν! μηχανικό που είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γραφείο του περιμένοντας τον έλεγχο του οαεδ! Μπορείς να μου απαντήσεις αν έχεις βάλει δικηγόρο και ποιά είναι η δική σου περίπτωση μήπως βοηθήσεις? Καλά ξεμπερδέματα - αν και είναι το λιγότερο σίγουρο.
  4. Ναι, αυτή είναι η βλακεία. Τα είδα αφού είχε βγει η απόφαση.. Δεν πρόλαβα να κάνω κιχ. Τέλος πάντων, το βλέπω δύσκολο να έρχεται όλο αυτό με το μέρος μου. Άντε να βγάλεις άκρη. Και δεν έχω άλλα αποδεικτικά πέραν των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών για έργα που έτρεχαν εκείνο το διάστημα. Είναι σε διαφορετικές περιοχές από την έδρα μου, οπότε στηρίζομαι στην εύνοια των κριτών (χμμ..)
  5. Τα ειδοποιητήρια ήταν σε απόσταση μιας εβδομάδας και όντως! είχα φουλ επιβλέψεις εκείνο το διάστημα... Μετά από 15 μέρες, δεν έχασαν χρόνο, και μου διέκοψαν το πρόγραμμα. Και αυτό είναι το εντελώς παράλογο. Υποτίθεται ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και στους δρόμους για να ζήσεις και απαιτούν να είσαι κλεισμένος στο γραφείο σου και να περιμένεις την αυτοψία. Στα κεντρικά ακόμα εκδικάζουν, εν τω μεταξύ, υποθέσεις από το Μάιο..
  6. Υπάγομαι στον ΟΑΕΔ Παλλήνης και υποτίθεται ότι είχα και την υπάλληλο στο πλευρό μου. Δηλάδη ήταν πάντα πολύ ευγενική μαζί μου.. μέχρι που μου ήρθε η απόρριψη.! Κάνεις δεν με πήρε τηλέφωνο, μα κανείς και όταν τους είπα Δεν μπορούσατε να μου κάνετε ένα τηλέφωνο πρώτα, μου είπαν Όχι, τότε θα ήταν σαν να κλείναμε ραντεβού.. Γενικά, το δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι υποτίθεται ότι είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης των νέων επαγγελματιών και το μόνο που φαίνεται να κάνουν είναι να σου βάζουν παγίδες. Κ το θέμα είναι ότι α) ποντάρεις σε αυτά τα χρήματα και β) ρισκάρεις. Τέλος πάντων, δεν έχει κάποιος αντίστοιχο παράδειγμα απορριπτικής απόφασης στο τρίτο στάδιο? Είμαι μοναδική?!
  7. Είχε κανείς την "ευτυχία" απορριπτικής απόφασης του προγράμματος? Εγώ έλαβα κανονικά τις δύο πρώτες δόσεις της επιχορήγησης, αφού νοίκιασα επαγγελματική στέγη και εμφάνισα έξοδα 4.500 ευρώ, αλλά στο τελευταίο τρίμηνο, λόγω ανειλειμμένων υποχρεώσεων έλειπα σε τρεις συνεχείς αυτοψίες και χωρίς κανείς να με ενημερώσει σχετικά, έγινε διακοπή της επιχορήγησης και αίτηση για επιστροφή εξ' ολοκλήρου του ποσού.! Έχω κάνει ένσταση στα κεντρικά και αναρωτιέμαι εάν έχει κάνει κάποιος εκδίκαση αντίστοιχης υπόθεσης και μπορώ να ελπίζω.. Εν ολίγοις, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο
  8. γεια! εχω υποβαλλει ενσταση στον οαεδ για απορριπτικη αποφαση λογω απουσιας απο την εδρα μου και αναρωτιεμαι αν εχει περασει κανεις τα ιδια. ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.